Prăjitură proaspătă cu caise și miere (stil rusesc)
Prăjitura proaspătă cu caise și miere (stil rusesc) este o rețetă lacto ovo vegetariană cu 8 porții. O porție conține 283 de calorii , 5 g de proteine și 6 g de grăsimi . Pentru 64 de cenți per porție , această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o rețetă la preț foarte rezonabil pentru fanii mâncărurilor din Europa de Est. Câteva persoane le-a plăcut foarte mult acest desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute . Vă este adus de Allrecipes. 12 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și luați miere, praf de copt, unt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Cu un scor de 29% , acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Prăjitura proaspătă cu caise și miere (Stil rusesc) , Prăjitura cu pandișpan de ciocolată cu fructe proaspete și Prăjitura rusească cu miere sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F (150 de grade C). Ungeți o tavă de tort de 9 inci cu unt și pudrați cu pesmet; pus deoparte.
Topiți untul într-o cratiță mică la foc mediu.
Adăugați caisele tăiate felii și stropiți cu miere. Acoperiți și gătiți ușor până când caisele s-au înmuiat, apoi lăsați să se răcească la temperatura camerei.
Între timp, bate albușurile spumă cu un mixer electric până la vârfuri moi. Se toarnă încet zahărul, continuând să bată până la vârfuri tari; pus deoparte.
Bate galbenusurile la viteza mica pentru cateva secunde pana se ingroasa usor. Se toarnă încet zahărul, continuând să bată până se îngroașă și devine deschis. Se amestecă laptele, apoi se cernează împreună făina cu praful de copt și se amestecă în gălbenușuri împreună cu amestecul răcit de caise, nucile și albușurile de ou până se omogenizează.
Se toarnă în tava pregătită și se coace în mijlocul sau fundul cuptorului preîncălzit până când o scobitoare introdusă în centru iese curată, aproximativ 50 de minute. Slăbiți tortul trecând cu un cuțit pe marginile tăvii. Întoarceți tortul pe o farfurie, apoi puneți o altă farfurie pe fundul tortului și întoarceți-o cu partea dreaptă în sus; se răcește complet înainte de servire.