Prăjitură Cu Brânză Din Smântână Din Marmură
Crema de brânză din marmură necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 198 calorii, 7g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 12. Pentru 91 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați extract de migdale, cookie-uri de ciocolată, extract de vanillan și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 18%, ceea ce nu este atât de uimitor. Încercați Cupcakes de marmură cu glazură de brânză cremă de marmură, Tort De Marmură De Alune Mocha Cu Ganache De Smântână Mocha, și Cheesecake Cu Smântână pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înveliți o tigaie cu formă de arc de 9 inci cu spray de gătit; înfășurați o bucată mare de folie de aluminiu grea în jurul părților inferioare și în sus ale tigaiei cu formă de arc.
Se presara firimituri cookie în partea de jos a tigaie; retrase din circuitul agricol.
Bateți brânza Neufchtel și smântâna la viteza medie a unui mixer electric până la crem. Adăugați treptat zahăr, bătând bine.
Adăugați ouă, pe rând, bătând la viteză mică după fiecare adăugare. Se amestecă extractele de migdale și vanilie.
Lingurați 2 căni de bătut într-un bol mediu; adăugați cacao, amestecând bine.
Se toarnă jumătate de aluat de ciocolată în tigaia pregătită. Puneți aluatul simplu peste aluatul de ciocolată. Aruncați aluatul de ciocolată rămas, câte o lingură pe rând, peste aluatul simplu. Rotiți cu un cuțit pentru a crea un efect marmorat.
Așezați tigaia pregătită cu formă de primăvară într-o tigaie superficială.
Adăugați apă fierbinte la tigaie la adâncimea de 1 inch.
Coaceți la 325 timp de 55 de minute (centrul va fi moale, dar va fi ferm când este răcit). Opriți cuptorul și deschideți parțial ușa cuptorului; lăsați cheesecake în cuptor 1 oră.
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească la temperatura camerei pe un suport de sârmă. Acoperiți și răciți 8 ore.