Prăjituri Rapide De Crab

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați prăjiturile rapide de Crab. Această rețetă face 6 porții cu 323 calorii, 17g de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru $3.24 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați piper, carne de crab, lămâie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma lămâia, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este destul de bun. Încercați Prăjituri vechi de crab Ebbitt Grill - aceste prăjituri de crab sunt bine cunoscute pentru că nu au umplutură și multă aromă, Prăjituri de Crab precum Joe ' s Crab Shack, și Prăjituri de Crab III pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Căldură broiler. Într-un castron mediu, zdrobiți fin chipsurile de cartofi.
Adăugați carnea de crab, sosul tartar, muștarul și piperul și amestecați pentru a combina. Formați amestecul în 6 torturi și așezați - l pe o foaie de copt tapetată cu pergament sau folie. Se acoperă fiecare cu un pat de unt și se fierbe până se rumenesc, 1 până la 2 minute.
Se servește cu pene de lămâie.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Shellfish funcționează foarte bine cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care l-ați putea încerca este Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
![Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay]()
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Bogat și stratificat, cu note mătăsoase de piersică, nectarină, pere coapte și vanilie.