Nevoie de o lactate gratuit și pescatarian hor d ' oeuvre? Prăjiturile de Crab umplute cu somon ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Pentru $5.26 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 357 calorii, 27G de proteine, și 22g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți maioneză, piper, sare de mare și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma uleiul de canolan, puteți urma acest fel principal cu Cifre De Afaceri Cireșe-Caise ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este bun. Încercați Rețetă De Prăjituri Cu Crab Umplute Cu Dovlecei, Prăjituri vechi de crab Ebbitt Grill - aceste prăjituri de crab sunt bine cunoscute pentru că nu au umplutură și multă aromă, și Somon Umplut Cu Crab Cu Sos De Homar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se amestecă împreună primele 6 ingrediente într-un castron mare. Împărțiți amestecul în 8 bile.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Aplatizați fiecare minge într-un patty de 3 inci. Împărțiți somonul afumat în 4 bucăți și puneți-l în centrul a 4 chiftele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Somon Afumat
3
Așezați chiftelele rămase peste somon, apăsând marginile pentru a sigila; înveliți prăjiturile în pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet
Somon
4
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare; adăugați prăjituri și gătiți, în loturi, 3 până la 4 minute pe fiecare parte sau până devin aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
6
Se servește imediat cu sos tartar picant de Avocado.
Crustacee în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Ai putea încerca Laguna Winery Russian River Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.