Prăjituri De Crab Dungeness

Prăjituri De Crab Dungeness
Dacă doriți să adăugați mai multe pescatarian rețete în cutia de rețete, prăjiturile cu crab Dungeness ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă servește 12. O porție conține 132 calorii, 10g de proteine, și 6g de grăsime. Pentru $1.57 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ouă, pâine, boia de ardei și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 793 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest hor d ' oeuvre. Vă este adus prin simple rețete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 0%. Încercați Prăjituri De Crab Dungeness, Prăjituri de crab Dungeness cu mărar de muștar Aioli, și Dungeness Crab Roll pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți o lingură de unt într-o tigaie mică la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați șalotele și o jumătate de linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
3
Gatiti pana cand urechile sunt translucide, cateva minute. Nu maro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
4
Lăsați șalotele să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
1
Bateți împreună ouăle, sosul Worcestershire, restul de jumătate de linguriță de sare, boia de ardei, piper negru proaspăt măcinat, sos tartar, coajă de lămâie, Tabasco, pătrunjel și șalotele fierte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
Sos TartarSos Tartar
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Sos TabascoSos Tabasco
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2
Îndoiți ușor carnea de crab și pâinea ruptă, având grijă din nou să nu rupeți bucățile de carne de crab. Amestecul va fi foarte umed.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrabmeatCrabmeat
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)
3
Formați prăjiturile de crab: folosind mâinile curate, luați o lingură din amestecul de crab și formați-l ușor într-o formă de tort de aproximativ 2 1/4 inci și 3/4 inci grosime. Continuați până când ați făcut 12 prăjituri de crab.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrabiCrabi
4
Înveliți cu pesmet: tapetați o tavă cu margini cu o bucată de hârtie de ceară suficient de mare pentru a ține prăjiturile și presărați fundul tăvii cu jumătate din firimiturile de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
5
Puneți prăjiturile de crab într-un singur strat pe partea superioară a stratului de pesmet și presărați-le cu pesmetul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
CrabiCrabi
6
Răcire: acoperiți prăjiturile de crab ușor cu o altă foaie de hârtie de ceară și răciți-le la frigider timp de cel puțin o oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrabiCrabi
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
1
Încălziți restul de 3 linguri de unt într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare până când untul se topește și se spumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Când spuma dispare, lucrând în loturi, așezați prăjiturile de crab în tigaie (nu înghesuiți tigaia) și gătiți până se rumenesc, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrabiCrabi
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Grigio, Riesling

Crabul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Grigio și Riesling. Crabul răcit are un gust minunat cu pinot grigio. Crabul cald (în special cu unt) poate fi asortat cu un Chardonnay cu unt sau un Riesling Fructat crocant. Un vin pe care l-ai putea încerca este Foley Johnson Carneros Chardonnay. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Aromele sunt concentrate și complexe în Carneros Chardonnay 2016. Notele de piersică la grătar, pere, croissant cu unt și vanilie au pregătit scena pentru un Chardonnay bogat și plin de corp. Aromele se extind pe palat cu arome delicioase de pere, măr crocant, caprifoi, nucă de cocos prăjită și napolitană de vanilie. Echilibrul și structura acestui vin, împreună cu aciditatea sa strălucitoare, îl fac un vin demn de vârstă pentru a fi savurat câțiva ani. Bucurați-vă de această frumusețe cu un pui prăjit suculent și risotto de ciuperci sălbatice.
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții12
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista