Prăjituri de Crab cu tartru Sassy

Prăjituri de Crab cu tartru Sassy
Prăjituri Crab cu Tartar Sassy este un Hor d ' oeuvre care servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 310 calorii. Pentru $2.76 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, pesmet condimentat cu ierburi, sos fierbinte și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 16 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 50%, care este solid. Prăjituri de Crab cu sos tartar acidulat, Prăjituri de Crab cu sos tartar acidulat, și Prăjituri de Crab cu sos tartar acidulat sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Sos Tartar Sassy: într-un castron mic combinați toate ingredientele și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos TartarSos Tartar
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Prăjituri de Crab: într-un castron mediu, adăugați carne de crab, maioneză, pesmet, condimente de fructe de mare, ou și suc de lămâie. Se amestecă pentru a combina. Formați 6 prăjituri de crab cu diametrul de aproximativ 2 1/2 inci și așezați-le pe foaia de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente De Fructe De MareCondimente De Fructe De Mare
PesmetPesmet
Suc De LămâieSuc De Lămâie
MaionezăMaioneză
CrabiCrabi
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
BolBol
3
Într-o pungă mică de plastic zdrobiți biscuiții de sare și puneți-l în vasul superficial. Dragați ușor prăjiturile de crab formate în biscuiții zdrobiți și lăsați-le deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crackers De SareCrackers De Sare
Pentru LegarePentru Legare
CrabiCrabi
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
4
Într-o tigaie mare la foc mediu, adăugați suficient ulei pentru a acoperi fundul tigaiei. Când uleiul este fierbinte, prăjiți prăjiturile de crab în loturi timp de aproximativ 3 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrabiCrabi
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Transferați într-o tigaie sau o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
TigaieTigaie
6
Serviți prăjituri de crab cu sos tartar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos TartarSos Tartar
CrabiCrabi

Vin recomandat: Chardonnay, Riesling, Pinot Grigio

Chardonnay, Riesling și Pinot Grigio sunt alegeri excelente pentru Crab. Crabul răcit are un gust minunat cu pinot grigio. Crabul cald (în special cu unt) poate fi asortat cu un Chardonnay cu unt sau un Riesling Fructat crocant. The Calling Sullivan Vineyard Chardonnay cu un rating de 4.3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 44 de dolari pe sticlă.
The Calling Sullivan Vineyard Chardonnay
The Calling Sullivan Vineyard Chardonnay
Fructele coapte concentrate frumoase și notele de creme brulee pe nas duc la un gust plin de unt de mere, pepene copt și alune cu stejar integrat și un finisaj lung persistent.
DificultateNormal
Gata În16 m.
Porții6
Scor De Sănătate11
Revista