Prăjituri de Crab cu picant R. mul

Prăjituri de Crab cu picant R. mul
Nu poți avea prea multe rețete Hor d ' oeuvre, asa ca da prăjituri de Crab cu R Arrummoulade picant o încercare. Această rețetă servește 4. O porție conține 416 calorii, 25g de proteine, și 29G de grăsime. Pentru $5.09 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână salată de verdeață, ulei de canolan, tarhon și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma uleiul de canolan, puteți urma acest fel principal cu Cifre De Afaceri Cireșe-Caise ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Încercați Prăjituri de Crab cu picant R. mul, Prăjituri de Crab fără Gluten cu Remouladă picantă fără lactate, și Torturi De Crab Cu R. R. Moulade pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a pregăti prăjituri de crab, scurgeți crabulcarne pe mai multe straturi de prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrabiCrabi
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
2
Combinați carnea de crab, ardeiul gras și următoarele 4 ingrediente (prin ou), aruncând ușor. Se amestecă 1/4 cană panko.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
CrabmeatCrabmeat
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
OuăOuă
3
Așezați restul de 3/4 cană panko într-un vas puțin adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
4
Împărțiți amestecul de crab în 8 porții egale. Formați 4 porții în chiftele groase de 3/4 inci; dragă în panko.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
CrabiCrabi
5
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați 1 lingură de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
7
Adăugați chiftele dragate; gatiti 3 minute pe fiecare parte sau pana devin aurii.
8
Scoateți din tigaie. Repetați procedura cu amestecul de crab rămas, panko și ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
CrabiCrabi
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Pentru a pregăti rmoulade, combinați 1/4 cană de maioneză și ingredientele rămase; serviți cu prăjituri de crab.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MaionezăMaioneză
CrabiCrabi

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegeri excelente pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care l-ai putea încerca este Hanna Chardonnay. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.
Hanna Chardonnay
Hanna Chardonnay
Cu o culoare de miere strălucitoare și paie aurie, acest vin aduce arome de piersică la grătar, plăcintă cu pere, cu caramel, pătlagină,ananas. Pe cerul gurii, proaspete felie de mere cu crustă plăcintă, caramel, plăcintă cu pere, piersici la gratar, pâine prăjită și banane.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate23
Revista