Prăjituri De Ceai Din Sud
Reteta prăjituri de ceai de Sud ar putea satisface pofta de Sud în aproximativ 32 minute. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 72 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime per portie. Această rețetă servește 72 și costă 6 cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 21 de mâncăruri și bucătari. Funcționează bine ca desert. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, lapte bătut, făină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Încercați Prăjituri De Ceai Din Sud, Prăjituri De Ceai Din Sud, și Prăjituri De Ceai Din Sud pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Într-un castron mare cernem făina, bicarbonatul de sodiu și praful de copt împreună.
Adăugați ingredientele rămase și amestecați bine. Aluatul va fi moale și umed. Pe o suprafață făinoasă formați aluatul într-un disc, acoperiți cu folie de plastic și refrigerați timp de 1 oră. Suprafața făinii din nou și rulează aluatul până la aproximativ 1/4 inch grosime.
Tăiați aluatul în formele dorite și coaceți pe o tigaie ușor unsă timp de 10 până la 12 minute.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Riesling, Sparkling Wine și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Ai putea încerca Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
![Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling]()
Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling
Sucul Riesling de la Domaine Leseurre este fermentat 100% în rezervoare inoxidabile. În timp ce se află pe drojdie, vinul este amestecat manual (b.m.-connage sur lies) o dată pe lună, timp de 11 luni. Acest proces dezvoltă o complexitate suplimentară de arome și arome. Acest Riesling uscat are mirosuri de flori de citrice și coajă de lămâie, stratificate pe palat cu note de pere. Acest riesling se împerechează bine cu păstrăv Amandine, stridii crude și este un aperitiv minunat.