Prăjituri Cu Tort De Cafea
Nevoie de o desert fără gluten, prietenos cu fodmap și vegetarian? Prăjiturile cu tort de cafea ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 24. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 86 calorii. Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână sare, unt, nuci pecan și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 265 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare sunt Prăjituri Cu Tort De Cafea, Prăjituri Cu Tort De Cafea, și Cookie-Uri De Tort De Cafea # Cookielicious.
Instrucțiuni
Așezați nucile pecan pe o foaie de copt și coaceți la 350 de grade F timp de aproximativ 10-12 minute sau până când nucile pecan încep să se întunece ușor și să miroasă a nuci. Se lasă deoparte să se răcească. Tăiați nucile pecan odată răcite.
Așezați pecanele tocate, zahărul brun, scorțișoara și sarea și bateți pentru a combina.
Adăugați untul topit și aruncați pentru a combina. Pune deoparte.