Prăjituri cu pâlnie cu sos de căpșuni

Prăjituri cu pâlnie cu sos de căpșuni
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați prăjiturile cu pâlnie cu sos de căpșuni. O porție conține 551 calorii, 10g de proteine, și 25g de grăsime. Pentru $1.39 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este perfect pentru Ziua Mamei. Mergeți la magazin și ridicați căpșuni, zahăr pudră, ulei de canolan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este destul de bun. Încercați County Fair pâlnie prăjituri – puteți face prăjituri pâlnie la fel ca tine cumpara, Prăjituri Cu Pâlnie, și Prăjituri Cu Pâlnie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie adâncă la foc mediu, adăugați uleiul și încălziți la 350 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
2
Într-un castron mare, amestecați împreună amestecul de copt și zahărul brun. Într-un alt castron, amestecați ouăle, vanilia și laptele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
1 1/2 Cană Ghirardelli® 60% Cacao Chipsuri De Ciocolată Dulce-amăruie1 1/2 Cană Ghirardelli® 60% Cacao Chipsuri De Ciocolată Dulce-amăruie
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Se toarnă ingredientele umede în ingredientele uscate și se amestecă până se amestecă și fără bulgări.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
4
Puneți căpșunile în vasul unui robot de bucătărie și adăugați zahărul. Procesați până la neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bețișoare De CovrigiBețișoare De Covrigi
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Se transferă într-un castron mic de servire și se lasă deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Când sunteți gata să prăjiți, turnați 3/4 cană de aluat într-o pâlnie, ținând degetul peste fund. (Puteți utiliza, de asemenea, o sticlă de stoarcere sau o pungă de plastic pentru depozitarea alimentelor.) Eliberați degetul și turnați aluatul în ulei, făcând o mișcare circulară și încrucișând deasupra. Gatiti pana se rumeneste, 2-3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
PâlniePâlnie
7
Scurgeți pe hârtie maro.
8
Serviți prăjiturile cu pâlnie pudrate cu zahăr pudră și sosul de căpșuni pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De CăpșuniSos De Căpșuni
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
Echipamente pe care le vei folosi
PâlniePâlnie
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții6
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista