Prăjituri Cu Pește De Somon Cu Rețetă De Salată De Verdeață De Vară

Prăjituri Cu Pește De Somon Cu Rețetă De Salată De Verdeață De Vară
Torturi de pește de somon cu Rețetă de salată de verdeață de vară ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 281 calorii, 12g de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă servește 1. Pentru $3.25 pe portie, această rețetă acoperă 47% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Această rețetă de la kitchendaily.com are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați cicoare, edamame și rucola, prăjituri de pește de somon gata făcute și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline extravirgin, puteți urma acest fel principal cu Peach Crisp: sănătos crocant pentru micul dejun ca desert. Cu o lingură scor de 94%, acest fel de mâncare este super. Încercați Rețetă Gammon Hot-pot (cu verdeață de vară), Prăjituri De Pește Dijon Cu Verdeață, și Prăjituri de somon cu verdeață pentru rețete similare.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pește în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Santa Margherita Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.
Santa Margherita Pinot Grigio
Santa Margherita Pinot Grigio
Un galben pai PAL. Parfum curat, crocant, cu note intense, dar elegante de gutui. Fructe proaspete, armonioase, declanșate de o ușoară dulceață, cu un finisaj lung, plin de aromă delicată, acidulată.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții1
Scor De Sănătate100
Revista