Prăjituri Cu Firimituri De Migdale
Prăjiturile cu firimituri de migdale ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Pentru 73 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 299 calorii, 7g de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați extract de migdale, zahăr, produs din ouă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Tort De Firimituri De Migdale De Zmeură Super Crumb, Prăjituri Cu Firimituri De Banane, și Mini Prăjituri Cu Firimituri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 de grade F. Se pulverizează două căni de cremă de 10 uncii cu spray de gătit. Într-un castron mic, amestecați ingredientele de topping până se formează firimituri mari; pus deoparte.
Într-un castron mediu, bateți toate ingredientele tortului cu biciul de sârmă sau furculița până se omogenizează bine (aluatul va fi ușor subțire). Împărțiți aluatul uniform între cupele cu cremă. Completați fiecare cu amestec de topping.
Coaceți 28 până la 35 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește 10 minute.
Scoateți prăjiturile din cupele cu cremă.
Se servește cald sau rece.