Prăjituri cu creveți și Crab

Prăjituri cu creveți și Crab
Nevoie de o pescatarian hor d ' oeuvre? Prăjiturile cu creveți și Crab ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 34. O porție conține 85 calorii, 5g de proteine, și 3G de grăsime. Pentru 58 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 25 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Dacă aveți la îndemână frunze de coriandru, smântână grea, rasped și alte câteva ingrediente, o puteți face. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 37%. Încercați Prăjituri Cu Creveți Și Crab, Prăjituri cu creveți și Crab, și Prăjituri vechi de crab Ebbitt Grill - aceste prăjituri de crab sunt bine cunoscute pentru că nu au umplutură și multă aromă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Echipament Special: o sită fină o friteuză adâncă, lingură cu fante sau păianjen și zmeură
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
FriteuzaFriteuza
SitaSita
2
Tăiați aproximativ creveții crudi și puneți-i într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți BruteCreveți Brute
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Într-un castron mic, bateți albușurile cu o furculiță până se spumează. Se amestecă smântâna, sarea, piperul și semințele de chimen.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De ChimenSemințe De Chimen
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
PiperPiper
CremăCremă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Combinați cu creveți tocați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
5
Se amestecă bine cu frunzele de jicama, ceapă verde, coriandru, ghimbir și tei kaffir.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Tei KaffirFrunze De Tei Kaffir
Ceapa VerdeCeapa Verde
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
GhimbirGhimbir
JicamaJicama
6
Apăsați orice exces de umiditate din carnea de crab într-o strecurătoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrabmeatCrabmeat
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
7
Combinați crabul cu amestecul de creveți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
CrabiCrabi
8
Se toarnă panko într-un vas larg, puțin adânc. Scoateți o lingură plină de amestec de creveți și crab și aruncați-o în panko. Folosind mâinile, modelați amestecul de creveți și crab în prăjituri rotunde și acoperiți uniform cu panko. Repetați cu amestecul rămas și așezați prăjiturile de crab pe o foaie de copt tapetată cu pergament. Se dă la frigider timp de 30 de minute până când este ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
CrabiCrabi
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
9
Încălziți o friteuză la 350 de grade F sau încălziți 3/4-inch de ulei vegetal într-o tigaie la foc mediu, doar până când suprafața uleiului începe să se onduleze ușor. Prăjiți prăjiturile de crab, câteva pe rând, până când sunt crocante și aurii, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
CrabiCrabi
Echipamente pe care le vei folosi
FriteuzaFriteuza
TigaieTigaie
10
Scoateți din uleiul fierbinte cu o lingură sau un păianjen și puneți-l pe hârtie absorbantă pentru a absorbi excesul de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
11
Se servește cu sos de scufundare cu ghimbir-var pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ScufundareSos De Scufundare
GhimbirGhimbir
VarVar
12
Puneți zahărul, apa, ghimbirul și sarea într-o cratiță cu fundul greu. Se aduce la fierbere, apoi se reduce focul și se reduce la o consistență siropoasă (aproximativ 15 minute). Se strecoară printr-o sită fină, se aruncă ghimbirul, se rezervă lichid și se lasă să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GhimbirGhimbir
ZahărZahăr
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
SitaSita
13
Într-un mic robot de bucătărie, pulsați coriandru, suc de lămâie, chile și ceapă verde (aproximativ 30 de secunde).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
Suc De LămâieSuc De Lămâie
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
Ardei IuteArdei Iute
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
14
Adăugați sirop de ghimbir și pulsați până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GhimbirGhimbir
SiropSirop
15
Se servește la temperatura camerei.

Ingrediente

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ați putea încerca este Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Încadrat de o aciditate ușoară de lămâie și mineralitate vibrantă, thispinot gris a fost realizat în stilul tradițional uscat din nord Italy.It este surprinzător de corpolent,cu arome concentrate de piersici, ghimbir și fructe tropicale, cu un indiciu de caracter de rășină de pin. Un vin grozav pe cont propriu, Tangent Pinot Gris se asortează bine cu o gamă largă de alimente, inclusiv fructe de mare, paste cu sosuri ușoare, chiarcârnați la grătar.
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții34
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista