Prăjituri Cu Clopoței De Nuntă Cu Căpșuni
O porție conține 148 calorii, 1g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 30. Pentru 21 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Ziua Mamei. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați sare, făină, zahăr și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Tort de tigaie cu migdale cu căpșuni {+2 ani aniversare de nuntă}, Prăjituri De Nuntă Mexicane, și Cookie-uri de nuntă italiene II.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, cremă de unt, cremă de brânză și zahăr până când sunt ușoare și pufoase. Bate în vanilie.
Combinați făina și sarea; adăugați treptat la amestecul cremos și amestecați bine. Împărțiți aluatul în sferturi. Acoperiți și refrigerați timp de 2 ore sau până când este ușor de manevrat.
Pe o suprafață ușor făinată, întindeți fiecare bucată de aluat la 1/8-in. grosime.
Tăiați cu 2-in cu făină. tăietori rotunzi de prăjituri.
Loc 1 în. în afară pe foi de copt negreșite. Lingură 1/4 linguriță gem în centru și se întinde până la 1/4 in. de margine.
Formați într-un clopot prin plierea marginilor aluatului pentru a se întâlni peste umplutură.
Se coace la 375 la 8-10 minute sau până se rumenesc ușor.
Scoateți pe rafturile de sârmă pentru a se răci. Praf cu zahăr de cofetari.