Prăjituri cu ceai de bezea cu lămâie Bek

Prăjituri cu ceai de bezea cu lămâie Bek
Bek ' s Lemon bezea ceai prăjituri ar putea fi doar desert pe care il cautati. Această rețetă servește 24 și costă 34 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 139 calorii. 109 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți bici rece, albuș de ou plus albușuri de ou, amestec instant de budincă de lămâie și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 41 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 17%, ceea ce nu este atât de uimitor. Rețete similare sunt Plăcintă cu bezea cu lămâie, povești de familie și tutorial cu bezea, Torturi cu mousse de ciocolată învelite cu bezea s ' more, și Turtă dulce Latte cana prăjituri cu scorțișoară bezea.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Se amestecă amestecul de tort cu recipientul de bici rece și se adaugă 1 albus de ou. Pulverizați o formă de brioșă cu spray antiaderent. Scoateți 1 lingură de amestec în fiecare cutie. Făinați-vă mâinile sau spatele unei linguri și apăsați aluatul, aplatizându-l ca o crustă de plăcintă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
Fursecuri Suplimentare Cu Ghimbir, Tăiate La Jumătate, OpționalFursecuri Suplimentare Cu Ghimbir, Tăiate La Jumătate, Opțional
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Gătit MămăligăGătit Mămăligă
3
Coaceți timp de 8 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
4
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească înainte de a scoate din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Se amestecă cele 2 căni de lapte cu cele 2 pachete de amestec de budincă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
6
Amestecul trebuie să fie gros.
7
Adăugați 1 lingură de amestec de budincă deasupra fiecărui tort și întindeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
8
Ridicați temperatura cuptorului la 425 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
9
Bateți restul de 1 cană de albușuri până se formează vârfuri moi, apoi adăugați zahăr și smântână de tartru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri De Ou (aproximativ 9)Albusuri De Ou (aproximativ 9)
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
10
Se amestecă până se formează vârfuri rigide. Îndoiți coaja de 1 lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
11
Întindeți sau pipeți 1 lingură de bezea deasupra fiecărui tort. Acoperiți complet partea superioară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
12
Coaceți la 425 de grade F până când vârfurile sunt ușor aurii, aproximativ 3 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
DificultateGreu
Gata În41 m.
Porții24
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista