Prăjituri cu ceai de bezea cu lămâie Bek
Bek ' s Lemon bezea ceai prăjituri ar putea fi doar desert pe care il cautati. Această rețetă servește 24 și costă 34 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 139 calorii. 109 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți bici rece, albuș de ou plus albușuri de ou, amestec instant de budincă de lămâie și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 41 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 17%, ceea ce nu este atât de uimitor. Rețete similare sunt Plăcintă cu bezea cu lămâie, povești de familie și tutorial cu bezea, Torturi cu mousse de ciocolată învelite cu bezea s ' more, și Turtă dulce Latte cana prăjituri cu scorțișoară bezea.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Se amestecă amestecul de tort cu recipientul de bici rece și se adaugă 1 albus de ou. Pulverizați o formă de brioșă cu spray antiaderent. Scoateți 1 lingură de amestec în fiecare cutie. Făinați-vă mâinile sau spatele unei linguri și apăsați aluatul, aplatizându-l ca o crustă de plăcintă.
Coaceți timp de 8 minute.
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească înainte de a scoate din tigaie.
Se amestecă cele 2 căni de lapte cu cele 2 pachete de amestec de budincă.
Amestecul trebuie să fie gros.
Adăugați 1 lingură de amestec de budincă deasupra fiecărui tort și întindeți.
Ridicați temperatura cuptorului la 425 grade F.
Bateți restul de 1 cană de albușuri până se formează vârfuri moi, apoi adăugați zahăr și smântână de tartru.
Se amestecă până se formează vârfuri rigide. Îndoiți coaja de 1 lămâie.
Întindeți sau pipeți 1 lingură de bezea deasupra fiecărui tort. Acoperiți complet partea superioară.
Coaceți la 425 de grade F până când vârfurile sunt ușor aurii, aproximativ 3 minute.