Prăjituri Cu Budincă De Lămâie
Prăjiturile cu budincă de lămâie ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 235 calorii, 6g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru $1.29 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, lapte degresat, zahăr granulat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 15 minute. Cu o lingură scor de 27%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Încercați Prăjituri Triple cu lămâie cu cremă de budincă de lămâie, Prăjituri Cu Budincă De Lămâie, și Prăjituri Cu Budincă De Lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Pulverizați șase ramekine de 6 uncii cu spray cu ulei vegetal. Într-un castron mediu, bateți zahărul cu făina. Într-un alt castron, bateți gălbenușurile cu untul până se omogenizează bine.
Bateți laptele, sucul de lămâie și coaja de lămâie.
Se toarnă amestecul de lămâie în amestecul de zahăr și se bate până se omogenizează.
Într-un castron mediu, bateți albușurile cu sarea până se formează vârfuri ferme. Îndoiți ușor albușurile în amestecul de lămâie.
Turnați aluatul în ramekinele pregătite și transferați-le într-o tigaie mică.
Introduceți tigaia în cuptor și turnați suficientă apă fierbinte pentru a ajunge la jumătatea părților laterale ale ramekinelor.
Coaceți prăjiturile cu budincă timp de 35 de minute sau până când sunt pufoase și aurii deasupra. Folosind clești, transferați ramekinele într-un suport pentru a se răci timp de 20 de minute.
Serviți prăjiturile în ramekins sau rulați un cuțit în jurul marginii fiecărui tort și desfaceți-le pe farfurii.
Se servește cald sau la temperatura camerei cu fructele de pădure.