Prăjituri Clasice De Pește De Familie

Prăjituri Clasice De Pește De Familie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați prăjiturile clasice de pește de familie. Această rețetă servește 1 și costă 10,95 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 153G de proteine, 34G de grăsime, și un total de 1531 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Recipezaar. Dacă aveți pesmet, arpagic, ou și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma pesmetul, puteți urma acest fel principal cu Strudel Cu Mere ca desert. Cu o lingură scor de 84%, acest fel de mâncare este uimitor. Încercați Prăjituri Clasice De Pește De Familie, Mese de familie: prăjituri ușoare de pește, și Prăjituri clasice cu pește gros pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti cartofii in apa clocotita, sarata si scurgeti si pasati bine cand sunt fragede.Între timp, așezați peștele într-o sote sau tigaie și acoperiți cu apă clocotită; se aduce la fierbere și se fierbe timp de 5 minute până când este gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Scurgeți peștele și îndepărtați pielea; fulgi peștele cu o furculiță, aruncând orice oase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
3
Amestecați cartofii, peștele, oul fiert, arpagicul și sarea și piperul; folosind mâinile, modelați amestecul în 4 sau 8 prăjituri de dimensiuni egale.Se pudrează prăjiturile de pește cu făina condimentată, se înmoaie în oul bătut, apoi se acoperă în pesmet, asigurându-se că sunt complet acoperite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Ambalaj Tocanita De Legume Congelate, DecongelateAmbalaj Tocanita De Legume Congelate, Decongelate
1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Tăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorTăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și ScurseFrunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
(Keebler)(Keebler)
4
Încălziți uleiul într-o tigaie și prăjiți puțin timp de 3-4 minute pe fiecare parte până când sunt crocante și aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Caposaldo Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio are o textură uscată, crocantă, vibrantă și arome delicate de fructe albe, flori și migdale.Se asortează bine cu carne albă, pește, fructe de mare, mâncăruri cu paste și brânzeturi delicate.
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții1
Scor De Sănătate83
Revista