Prune la cuptor cu Flapjack

Prune la cuptor cu Flapjack
Prunele coapte Flapjack durează aproximativ 50 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 245 calorii, 2G de proteine, și 11g de grăsime. Pentru $1.1 pe portie, veți obține un mic dejun care servește 4. 16 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și lacto ovo vegetarian dieta. Un amestec de prune, zahăr muscovado, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. În general, această rețetă câștigă o nu atât de minunat scor spoonacular de 30%. Rețete similare includ Prune Coapte Cu Scorțișoară Și Miere, Quinoa pentru mic dejun la cuptor cu prune și fistic, și Cheesecake cu lămâie cu prune coapte și mure.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 190C / ventilator 170 / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Înjumătățiți prunele și aranjați-le într-un strat confortabil într-unul mare sau 4-6 vase individuale superficiale, rezistente la cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în SferturiBiscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
3
Se presară peste zahăr și se strecoară peste tot sucul de portocale. Apăsați o foaie de pergament de copt peste prune și coaceți timp de 20-25 de minute, până când încep să se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în SferturiBiscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
4
Între timp, încălziți untul cu siropul sau mierea într-o tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Se ia de pe foc și se amestecă ovăzul până când sunt acoperite uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cești De Mărimea Unei Gustări PiersiciCești De Mărimea Unei Gustări Piersici
6
Îndepărtați pergamentul, lingurați aproximativ ovăzul peste prune, apoi reveniți la cuptor pentru încă 10 minute, până când toppingul este crocant și auriu și prunele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în SferturiBiscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
Cești De Mărimea Unei Gustări PiersiciCești De Mărimea Unei Gustări Piersici
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
7
Serviți cald cu crme frache sau înghețată dacă vă simțiți indulgent, sau fromage frais sau iaurt cu conținut scăzut de grăsimi, dacă nu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Iaurt Cu Conținut Scăzut De GrăsimiIaurt Cu Conținut Scăzut De Grăsimi
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de dimineataMic dejun
Revista