Prune la cuptor cu Flapjack
Prunele coapte Flapjack durează aproximativ 50 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 245 calorii, 2G de proteine, și 11g de grăsime. Pentru $1.1 pe portie, veți obține un mic dejun care servește 4. 16 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și lacto ovo vegetarian dieta. Un amestec de prune, zahăr muscovado, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. În general, această rețetă câștigă o nu atât de minunat scor spoonacular de 30%. Rețete similare includ Prune Coapte Cu Scorțișoară Și Miere, Quinoa pentru mic dejun la cuptor cu prune și fistic, și Cheesecake cu lămâie cu prune coapte și mure.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 190C / ventilator 170 / gaz
Înjumătățiți prunele și aranjați-le într-un strat confortabil într-unul mare sau 4-6 vase individuale superficiale, rezistente la cuptor.
Se presară peste zahăr și se strecoară peste tot sucul de portocale. Apăsați o foaie de pergament de copt peste prune și coaceți timp de 20-25 de minute, până când încep să se înmoaie.
Între timp, încălziți untul cu siropul sau mierea într-o tigaie.
Se ia de pe foc și se amestecă ovăzul până când sunt acoperite uniform.
Îndepărtați pergamentul, lingurați aproximativ ovăzul peste prune, apoi reveniți la cuptor pentru încă 10 minute, până când toppingul este crocant și auriu și prunele sunt fragede.
Serviți cald cu crme frache sau înghețată dacă vă simțiți indulgent, sau fromage frais sau iaurt cu conținut scăzut de grăsimi, dacă nu.