Prune Conserve Gem

Prune Conserve Gem
Gemul de conserve de prune ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. Această rețetă servește 5. Pentru $2.87 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană are 1218 calorii, 9g de proteine, și 17g de grăsime pe porție. 20 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de prune tarte, zahăr, portocală de buric și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Vă este adus prin simple rețete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 0%. Acest scor este improvizabil. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Plum Conserve, Gem De Prune, și Gem De Prune De Ghimbir.

Instrucțiuni

1
Pregătiți borcane pentru conservare: pregătiți borcane pentru conservare în oricare dintre următoarele moduri: le puteți rula printr-un ciclu scurt pe mașina de spălat vase.
2
Le puteți așeza într-o oală mare (12 litri) de apă deasupra unui suport aburitor (astfel încât să nu atingă fundul tigaiei) și să aduceți apa la fierbere timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Sau puteți clăti borcanele, le puteți usca și le puteți pune, fără capace, într-un cuptor de 200 de litri F timp de 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Puneți prune, zahăr, portocale, lămâie și stafide într-o tigaie mare de 6 sau 8 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în SferturiBiscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Se încălzește până la fierbere. Se fierbe ușor timp de 20 până la 25 de minute, amestecând frecvent sau până când amestecul începe să se îngroașe ușor.
6
Dacă doriți, folosiți foarfece de bucătărie pentru a tăia unele dintre cojile de citrice mai lungi.
7
Se amestecă nucile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
8
Puneți cu grijă conserva în borcane, pe rând, lăsând spațiu de cap de 1/4 inch în partea de sus a borcanelor pentru o etanșare în vid.
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
9
Ștergeți janta cu un prosop de hârtie curat și umed.
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
10
Așezați capacul pe borcan, fixându-l cu un inel de borcan.
11
Lăsați borcanele să stea peste noapte. Veți auzi le face un sunet popping ca un sigiliu vid este creat.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții5
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista