Prosciutto Al Forno: șuncă la cuptor
Prosciutto Al Forno: șunca la cuptor ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. O porție conține 645 calorii, 50g de proteine, și 41G de grăsime. Pentru $2.1 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână făină, frunze de rozmarin, sare și piper și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 15 ore și 30 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Medaglioni Di Polentan E Prosciutto Al Forno-Medalioane De Mămăligă La Cuptor Cu Șuncă, Zucchine Al Forno Con Parmigiano-Reggiano E Prosciutto, și Finocchio Al Forno (fenicul copt în cremă).
Instrucțiuni
Așezați șunca într-o caserolă mare, rezistentă la cuptor. Într-un castron mic, combinați sucul de lămâie, frunzele de laur, rozmarinul și usturoiul și turnați amestecul peste șuncă, frecându-l peste tot pentru a vă asigura că este acoperit uniform. Se acoperă cu folie de plastic și se dă la frigider timp de 12 ore.
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Acoperiți șunca cu folie de aluminiu și coaceți la cuptor 1 1/2 ore, întorcându-l ocazional.
Scoateți din cuptor, ungeți cu vinul și grappa și reveniți la cuptor pentru a găti descoperit încă 1 1/2 ore.
Scoateți șunca din cuptor și puneți-o pe un suport pentru a se răci.
Scoateți excesul de grăsime din tigaie și așezați tigaia la foc mic.
Adăugați bulionul de pui și amestecați cu o lingură de lemn la foc mediu-mic pentru a scoate bucățile rumenite din tigaie.
Bateți făina și untul și continuați să amestecați la foc mic până când sucurile de tigaie se îngroașă și formează un sos. Condimentează, după gust, cu sare și piper și scoate-l într-un bol mic sau barcă cu sos.
Feliați șunca și serviți imediat cu sosul.