Produse De Patiserie Dulci Cu Ricotta
Produse de patiserie dulci Ricotta este un vegetarian garnitură. Această rețetă servește 12 și costă 45 de cenți pe porție. O porție conține 313 calorii, 6g de proteine, și 20g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Un amestec de apă, gălbenușuri de ou, ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Cu o lingură scor de 18%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Produse De Patiserie Umplute Cu Ricotta, Produse de patiserie cu brânză dulce și stafide (Poale-n brau), și Grapefruit zahar ars si Dulce Ricottan și Minunat de Dulce Scarletts Giveaway pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți laptele și coaja la foc mic într-o cratiță mică și grea, apoi scoateți-le de pe foc.
Bateți împreună gălbenușul, zahărul, amidonul de porumb și un vârf de sare într-un castron.
Bateți laptele, apoi transferați amestecul în cratiță.
Se aduce la fierbere la foc mediu, amestecând constant și se fierbe 1 minut. Se amestecă vanilia, apoi se transferă într-un castron curat și se răcește crema, suprafața acoperită cu hârtie pergament (pentru a preveni formarea unei piele), până la rece, cel puțin 1 oră. Aruncați coaja.
Pulsează ricotta într-un robot de bucătărie până se omogenizează.
Bateți în cremă. Se amestecă apă cu flori portocalii și citron. Se răcește până când este gata de utilizare.
Pulsați făina, zahărul și sarea în robotul de bucătărie curățat până se combină.
Adăugați unt și coajă și pulsați până când amestecul seamănă cu o masă grosieră cu niște bucăți de unt de mărimea unui bob de mazăre.
Adăugați gălbenușuri și apă și pulsați până când se încorporează și aluatul începe să formeze aglomerări mari.
Întoarceți aluatul pe o suprafață de lucru și împărțiți-l în 4 porții. Cu călcâiul mâinii, ungeți fiecare porție o dată sau de două ori într-o mișcare înainte pentru a ajuta la distribuirea grăsimii. Adunați aluatul împreună, folosind un răzuitor de patiserie sau bancă, dacă aveți unul, și formați-vă într-o bilă.
Cupe de brioșă cu unt generos și partea superioară a tigaiei. Apăsați 2 linguri de aluat peste partea de jos și în sus a fiecărei căni de briose într-un strat uniform, cu degetele bine înfăinate. Se răcește până se întărește, aproximativ 30 de minute.
Între timp, întindeți aluatul rămas între 2 foi de hârtie pergament într-o rundă de 9 inci (aproximativ 1/8 inch grosime) și transferați pe o foaie de copt, aruncând foaia superioară de hârtie.
Tăiați 12 benzi (lățime de 1/2 inch), apoi tăiați pe jumătate transversal pentru a face 24 de benzi în total. Se răcește până când este gata de utilizare.
Lingurați 2 linguri de umplere în fiecare ceașcă de brioșă și neteziți, apoi încrucișați 2 benzi deasupra umpluturii, tundând pentru a se potrivi.
Periați Crucea de patiserie cu spălare de ouă.
Coaceți până când umplutura este umflată și începe să crape și marginile sunt aurii, 25 până la 30 de minute.
Se răcește în tigaie pe un raft 10 minute. Inversați un raft deasupra tigaiei, apoi răsturnați tigaia și scoateți-o. Întoarceți produsele de patiserie cu partea dreaptă în sus și răciți complet.
* Aluatul, în cupe de briose și în benzi pe foaie de copt, poate fi răcit, acoperit cu folie de plastic, până la 1 zi. * Produsele de patiserie pot fi făcute cu 4 zile înainte și răcite într-un recipient etanș. Aduceți la temperatura camerei înainte de servire.