Produse De Patiserie Dulci Cu Ricotta

Produse De Patiserie Dulci Cu Ricotta
Produse de patiserie dulci Ricotta este un vegetarian garnitură. Această rețetă servește 12 și costă 45 de cenți pe porție. O porție conține 313 calorii, 6g de proteine, și 20g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Un amestec de apă, gălbenușuri de ou, ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Cu o lingură scor de 18%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Produse De Patiserie Umplute Cu Ricotta, Produse de patiserie cu brânză dulce și stafide (Poale-n brau), și Grapefruit zahar ars si Dulce Ricottan și Minunat de Dulce Scarletts Giveaway pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți laptele și coaja la foc mic într-o cratiță mică și grea, apoi scoateți-le de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Bateți împreună gălbenușul, zahărul, amidonul de porumb și un vârf de sare într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
ZahărZahăr
SareSare
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Bateți laptele, apoi transferați amestecul în cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BatetiBateti
4
Se aduce la fierbere la foc mediu, amestecând constant și se fierbe 1 minut. Se amestecă vanilia, apoi se transferă într-un castron curat și se răcește crema, suprafața acoperită cu hârtie pergament (pentru a preveni formarea unei piele), până la rece, cel puțin 1 oră. Aruncați coaja.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
VanilieVanilie
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
BatetiBateti
BolBol
5
Pulsează ricotta într-un robot de bucătărie până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză RicottaBrânză Ricotta
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
6
Bateți în cremă. Se amestecă apă cu flori portocalii și citron. Se răcește până când este gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă De Flori PortocaliiApă De Flori Portocalii
CremăCremă
CitronCitron
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
1
Pulsați făina, zahărul și sarea în robotul de bucătărie curățat până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
2
Adăugați unt și coajă și pulsați până când amestecul seamănă cu o masă grosieră cu niște bucăți de unt de mărimea unui bob de mazăre.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
3
Adăugați gălbenușuri și apă și pulsați până când se încorporează și aluatul începe să formeze aglomerări mari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
ApăApă
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
4
Întoarceți aluatul pe o suprafață de lucru și împărțiți-l în 4 porții. Cu călcâiul mâinii, ungeți fiecare porție o dată sau de două ori într-o mișcare înainte pentru a ajuta la distribuirea grăsimii. Adunați aluatul împreună, folosind un răzuitor de patiserie sau bancă, dacă aveți unul, și formați-vă într-o bilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Răzuitor De AluatRăzuitor De Aluat
5
Cupe de brioșă cu unt generos și partea superioară a tigaiei. Apăsați 2 linguri de aluat peste partea de jos și în sus a fiecărei căni de briose într-un strat uniform, cu degetele bine înfăinate. Se răcește până se întărește, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De BrioșăGarnituri De Brioșă
TigaieTigaie
6
Între timp, întindeți aluatul rămas între 2 foi de hârtie pergament într-o rundă de 9 inci (aproximativ 1/8 inch grosime) și transferați pe o foaie de copt, aruncând foaia superioară de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
7
Tăiați 12 benzi (lățime de 1/2 inch), apoi tăiați pe jumătate transversal pentru a face 24 de benzi în total. Se răcește până când este gata de utilizare.
8
Asamblați și
1
Lingurați 2 linguri de umplere în fiecare ceașcă de brioșă și neteziți, apoi încrucișați 2 benzi deasupra umpluturii, tundând pentru a se potrivi.
2
Periați Crucea de patiserie cu spălare de ouă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
3
Coaceți până când umplutura este umflată și începe să crape și marginile sunt aurii, 25 până la 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Se răcește în tigaie pe un raft 10 minute. Inversați un raft deasupra tigaiei, apoi răsturnați tigaia și scoateți-o. Întoarceți produsele de patiserie cu partea dreaptă în sus și răciți complet.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
1
* Aluatul, în cupe de briose și în benzi pe foaie de copt, poate fi răcit, acoperit cu folie de plastic, până la 1 zi. * Produsele de patiserie pot fi făcute cu 4 zile înainte și răcite într-un recipient etanș. Aduceți la temperatura camerei înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Folie De PlasticFolie De Plastic
Garnituri De BrioșăGarnituri De Brioșă
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista