Premiul întâi: Chips cu căpșuni și rubarbă
Rețeta First Prize Strawberry Rhubarb Crisp poate fi preparată în aproximativ 1 oră și 20 de minute . Acest desert are 297 de calorii , 3 g de proteine și 10 g de grăsimi per porție. Această rețetă lacto-ovo-vegetariană are 10 porții și costă 60 de cenți per porție . Această rețetă de la Allrecipes are 202 de fani. Poate fi savurată oricând, dar este deosebit de bună de Ziua Mamei . Dacă aveți la îndemână amidon de porumb, fulgi de ovăz, căpșuni și alte câteva ingrediente, o puteți prepara. Ținând cont de toți factorii, această rețetă obține un scor mediu de 34% , ceea ce nu este extraordinar. Încercați My First Cake Pops , Rhubarb Crisp și Fresh Strawberry Rhubarb Compote Dessert pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Amestecați ovăzul, făina, zahărul brun și untul într-un bol; presați amestecul pe fundul unei forme de plăcintă cu diametrul de 23 cm. Adăugați căpșuni și rubarbă deasupra.
Amestecați apa, zahărul alb și amidonul de porumb într-o cratiță. Aduceți la fierbere, amestecând constant, până când amestecul face bule și se îngroașă; turnați peste stratul de fructe.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până face bule, aproximativ 1 oră.