Prea Rece Pentru Tortul Cu Condimente De Dovleac Școlar
Prea rece pentru tortul cu condimente de dovleac școlar ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru farfurie. Această rețetă face 10 porții cu 482 calorii, 5g de proteine, și 27G de grăsime fiecare. Pentru 89 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Toțiretete. 34 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână scorțișoară măcinată, dovleac, nuci pecan și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 44%. Încercați Tort de dovleac Vegan moale cu glazură de unt cu condimente de dovleac, Tort Dublu De Dovleac De Ciocolată Cu Cremă De Unt Cu Condimente De Dovleac, și Spice Cookie-Uri Bici Rece pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Ungeți o tavă cu tuburi canelate (cum ar fi un Bundt XV).
Așezați amestecul de tort într-un bol mare de amestecare. Bateți în dovleac, 3/4 cană zahăr brun, ulei vegetal, scorțișoară, ienibahar și nucșoară cu un mixer electric până când amestecul de tort este umezit, aproximativ 1 minut. Bateți în ouă; continuați să bateți aluatul timp de încă 2 minute.
Se toarnă aluatul în tava de tub pregătită.
Topiți untul cu 1/2 cană de zahăr brun într-o cratiță la foc mic până când zahărul brun s-a dizolvat; amestecați nucile pecan. Puneți jumătate din amestecul de pecan peste aluatul de tort.
Coaceți tortul în cuptorul preîncălzit până se rumenesc ușor la margini și o scobitoare introdusă în centrul tortului iese curată, aproximativ 1 oră.
Se răcește tortul în tigaie timp de 15 până la 20 de minute, apoi se inversează tortul pe platoul de servire. Lăsați tortul să se răcească complet înainte de a stropi jumătatea rămasă din pecan topping peste tort.