Nevoie de o hor d ' oeuvre fără gluten? Pralinele de Pecan și ciocolată ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție conține 177 calorii, 1g de proteine, și 11g de grăsime. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 24. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Un amestec de ciocolată dulce-amăruie, smântână grea, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Praline Pecan, Praline Pecan, și Praline Pecan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Tapetați 2 foi de copt cu pergament.Amestecând ușor, aduceți 2 căni de nuci pecan, ambelezahăr, smântână și unt la fiert într-o cratiță medie grea la căldură medie-mare. Atașați termometrul de bomboanela partea tigaiei. Se fierbe, ocazional se rotește tigaia, până latermometrul înregistrează 236 F, 7-8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Nuci Pecan
Bomboane
Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Tigaie Cu Sos
Tigaie
2
Se ia de pe foc; se amestecă energic cu o lingură de lemn până când amestecul se îngroașă și paharele sunt suspendate în sirop, 2-3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop
3
Aruncați bomboanele cu o linguriță de lingurițăpentru foile pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane
4
Lăsați să se răcească complet.Puneți niște ciocolată topită peste; puneți apecan pe jumătate deasupra. Se răcește până se fixează, aproximativ30 de minute. Faceți înainte: se poate face cu 1 săptămânăînainte. A se păstra etanș la frigider. Întoarcerela temperatura camerei înainte de servire.