Prajituri cu somon din Hong Kong cu Baby Bok Choy

Prajituri cu somon din Hong Kong cu Baby Bok Choy
Dacă aveți aproximativ 45 de minute de petrecut în bucătărie, prăjiturile cu somon din Hong Kong cu Baby Bok Choy ar putea fi o rețetă super fără lactate și pescatarian de încercat. Pentru 4,67 USD per porție, obțineți un fel principal care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 41 g de proteine, 41 g de grăsimi și un total de 652 de calorii. Dacă aveți la îndemână maioneză, eșalotă, ghimbir și alte câteva ingrediente, o puteți face. 3 persoane au facut aceasta reteta si ar face-o din nou. Vă este adus de Foodnetwork. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 79%. Acest scor este solid. Încercați somon de susan cu Baby Bok Choy, Somon de susan cu Baby Bok Choy și Cod negru Teriyaki cu prăjituri de orez lipicioase și Baby Bok Choy prăjit pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încinge 2 linguri de ulei de arahide într-o tigaie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Fileuri De Somon, Fără Piele, Dezosate, Tăiate în Cuburi Mici1 1/2 Kilograme De Fileuri De Somon, Fără Piele, Dezosate, Tăiate în Cuburi Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Fileuri De Somon Dezosate Fara Piele, Taiate In Cuburi MiciFileuri De Somon Dezosate Fara Piele, Taiate In Cuburi Mici
2
Adăugați usturoiul, eșalota, ghimbirul și ardeiul; se caleste cateva minute pentru a elibera aroma.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute Roșii Sau Verzi, Tocați1 Până La 2 Ardei Iute Roșii Sau Verzi, Tocați
La 2 Ardei Iute Roșii Sau Verzi, TocațiLa 2 Ardei Iute Roșii Sau Verzi, Tocați
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
3
Se ia de pe foc pentru a se raci putin.
4
Într-un castron, combinați somonul, pesmetul, coriandru, maioneza, sucul de lămâie și albușul de ou. Razuiti uleiul de usturoi/ghimbir in amestecul de somon; se asezoneaza cu sare si piper. Îndoiți ingredientele ușor, dar bine, având grijă să nu zdrobiți prea mult somonul. Cu ajutorul mâinilor, formați amestecul în 4 prăjituri cu somon, acestea trebuie să fie umede și să se țină împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
5
Ungeți o tigaie antiaderentă cu cele 2 linguri de ulei de arahide și aduceți-o la un fum ușor la foc mediu. Prăjiți prăjiturile cu somon până se rumenesc, aproximativ 4 minute pe fiecare parte, întorcându-le cu grijă cu o spatulă. Păstrați cald pe o farfurie tapetată cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Jalapeno Mic Rosu Sau Verde1 Ardei Jalapeno Mic Rosu Sau Verde
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
6
Pentru a face bok choy: readuceți tigaia la foc și acoperiți cu cele 2 linguri de ulei de arahide și încălziți până aproape afumat. Deschideți bucata de ghimbir cu un cuțit, apoi loviți-o cu partea plată a cuțitului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Jalapeno Mic Rosu Sau Verde1 Ardei Jalapeno Mic Rosu Sau Verde
Bok ChoyBok Choy
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
7
Așezați bucățile de ghimbir în ulei, cu partea tăiată în jos pentru a lăsa să înceapă să parfumeze. Prăjiți bok choy, cu partea tăiată în jos, timp de câteva minute pentru a-i da puțină culoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bok ChoyBok Choy
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
8
Adăugați apa și gătiți încă un minut pentru a aburi bok choy; scoateți-l cu grijă pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bok ChoyBok Choy
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
9
Adăugați sosul de soia, sosul de stridii, sucul de lămâie și zahărul brun. Gatiti si amestecati 3 minute pana cand sosul are consistenta siropului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De StridiiSos De Stridii
Nucșoară Suplimentară, OpționalNucșoară Suplimentară, Opțional
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari
10
Serviți prăjiturile cu somon cu bok choy și presărați peste tot sosul brun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos BrunSos Brun
Bok ChoyBok Choy
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
11
Ornați vasul cu semințe de susan prăjite, coriandru și ceapă verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie Rasă și Coajă De Portocală)Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie Rasă și Coajă De Portocală)
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline

Vin recomandat: Pinot Noir, Chardonnay, Sauvignon Blanc

Somonul poate fi asociat cu Pinot Noir, Chardonnay și Sauvignon Blanc. Pentru a alege alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten grozav al mâncărurilor cu unt, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa mâncărurile centrate pe ierburi sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul la grătar sau la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Medici Ermete Concerto Lambrusco Reggiano. Are 5 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.
Concertul Medici Ermete Lambrusco Reggiano
Concertul Medici Ermete Lambrusco Reggiano
Roșu rubiniu intens, cu arome plăcute persistente și fructate. Sec, dar fructat în același timp. Moale și proaspăt la gust.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate36
Revista