Prajituri cu crab
Dacă aveți aproximativ 1 oră și 5 minute de petrecut în bucătărie, prăjiturile de crabi ar putea fi o rețetă de pescatarian extraordinară de încercat. Această rețetă servește 8. Pentru 1,74 USD per porție, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest aperitiv are 349 de calorii, 9 g de proteine și 31 g de grăsime per porție. Un amestec de condimente pentru fierbere de crabi, maioneză, pătrunjel cu frunze plate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 5 ar spune că a ajuns la fața locului. Vă este adus de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 44%, ceea ce este destul de bun. Încercați prăjiturile cu crabi precum Joe's Crab Shack, Crab Cakes și Crab Cakes pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Vezi cum se prepară această rețetă.
Pune cele 2 linguri de unt, 2 linguri de ulei, ceapa, telina, ardei gras rosu si galben, patrunjel, capere, sos de ardei iute, sos Worcestershire, condimente pentru fiert crabi, sare si piper intr-o tigaie mare la foc mediu-mic si gătiți până când legumele sunt moi, aproximativ 15 până la 20 de minute. Se răcește la temperatura camerei. Într-un castron mare, spargeți carnea de crab în bucăți mici și amestecați cu pesmet, maioneza, muștar și ouă.
Adăugați amestecul fiert și amestecați bine. Acoperiți și lăsați la frigider timp de 30 de minute. Modelați în prăjituri de crab de mărimea unei mușcături.
Se încălzește untul și uleiul de măsline pentru prăjit la foc mediu într-o tigaie mare.
Adăugați prăjiturile de crab și prăjiți timp de 4 până la 5 minute pe fiecare parte, până se rumenesc.
Scurgeți pe prosoape de hârtie; tineti-le calde intr-un cuptor la 250 de grade si serviti fierbinti.
Vin recomandat: Chardonnay, Riesling, Pinot Grigio
Crabul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Riesling și Pinot Grigio. Crabul răcit are un gust grozav cu pinot grigio. Crabul cald (mai ales cu unt) poate fi asortat cu un Chardonnay unt sau un Riesling crocant cu fructe. Chardonnay-ul Pindar Peacock cu un rating de 4 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Pindar Peacock Chardonnay
Vioi, vioi, cu note de para si mere, note subtile de vanilie de la invechirea stejarului. Un vin grozav la un preț excelent. Superb cu pește, vițel și brânzeturi. Vinul alimentar suprem.