Prajituri cu ciocolata dubla si espresso
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați prăjiturile cu ciocolată dublă și espresso. Această rețetă servește 10 și costă 1,09 USD per porție. O porție conține 370 de calorii, 5 g de proteine și 18 g de grăsimi. 117 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Această rețetă de la Foodnetwork necesită zahăr, boabe espresso acoperite cu ciocolată, chipsuri de ciocolată semidulce și ciocolată semidulce. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 31 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 36%. Acest scor este destul de prost. Rețete similare sunt prăjiturile cu espresso cu ciocolată dublă, prăjiturile cu espresso cu ciocolată dublă și prăjiturile cu ciocolată dublă și espresso.
Instrucțiuni
Vezi cum se prepară această rețetă.
Așezați un grătar pentru cuptor în centrul cuptorului. Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F. Tapetați 2 foi de copt cu hârtie de copt sau covorașe de silicon. Pus deoparte.
Într-un castron mic, combinați ciocolata și untul.
Pune vasul peste o tigaie cu apă abia fiartă și amestecă din când în când până când ciocolata se topește și amestecul este omogen.
În vasul unui robot de bucătărie, toacă mărunt boabele espresso acoperite cu ciocolată. Într-un castron mediu, amestecați boabele espresso tocate, făina, pudra de cacao, praful de copt și sarea.
Într-un alt castron mediu, amestecați zahărul, ouăle, apa și extractul de vanilie. Adăugați treptat ingredientele uscate și amestecați până se densează și omogenizează. Încorporați ciocolata topită. Se amestecă fulgii de ciocolată. Folosind un fursec sau o lingură de înghețată, puneți la nivel 1/4 de cană din aluat pe foile de copt pregătite.
Coaceți până se umflă ușor și blaturile încep să crape, 18 până la 20 de minute. Lăsați fursecurile să se răcească complet pe foile de copt și serviți.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Madeira, Prosecco
Biscuiții funcționează foarte bine cu Cream Sherry, Madeira și Prosecco. Prosecco dulce și spumant nu copleșește prajiturile simple de zahăr sau de prăjituri scurte, o smântână dulce de sherry completează prăjiturile condimentate, iar notele de nuci ale Madeira se potrivesc perfect cu prăjiturile cu nuci. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cremă Sherry
Solera Crem Sherry are o nuanță de chihlimbar strălucitor și o nuanță profundă de cupru. Cu arome de butterscotch și nuci pecan, aromele de nuci sărate dulci și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un gust rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un final lung și aromat.