Prajituri cu ciocolata dubla si espresso

Prajituri cu ciocolata dubla si espresso
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați prăjiturile cu ciocolată dublă și espresso. Această rețetă servește 10 și costă 1,09 USD per porție. O porție conține 370 de calorii, 5 g de proteine și 18 g de grăsimi. 117 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Această rețetă de la Foodnetwork necesită zahăr, boabe espresso acoperite cu ciocolată, chipsuri de ciocolată semidulce și ciocolată semidulce. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 31 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 36%. Acest scor este destul de prost. Rețete similare sunt prăjiturile cu espresso cu ciocolată dublă, prăjiturile cu espresso cu ciocolată dublă și prăjiturile cu ciocolată dublă și espresso.

Instrucțiuni

1
Vezi cum se prepară această rețetă.
2
Așezați un grătar pentru cuptor în centrul cuptorului. Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F. Tapetați 2 foi de copt cu hârtie de copt sau covorașe de silicon. Pus deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Boabe Espresso Acoperite Cu Ciocolată NeagrăBoabe Espresso Acoperite Cu Ciocolată Neagră
1/3 Cană Boabe Espresso Acoperite Cu Ciocolată Neagră1/3 Cană Boabe Espresso Acoperite Cu Ciocolată Neagră
Boabe Espresso Acoperite Cu Ciocolată NeagrăBoabe Espresso Acoperite Cu Ciocolată Neagră
3
Într-un castron mic, combinați ciocolata și untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Fulgi De Ciocolată Semidulce (recomandat: Nestle Toll House)1 Cană Fulgi De Ciocolată Semidulce (recomandat: Nestle Toll House)
Chipsuri De Ciocolată Semidulce (recomandat: Nestle Toll House)Chipsuri De Ciocolată Semidulce (recomandat: Nestle Toll House)
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii De Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1/2 Inch (recomandat: Ghirardelli)6 Uncii De Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1/2 Inch (recomandat: Ghirardelli)
4
Pune vasul peste o tigaie cu apă abia fiartă și amestecă din când în când până când ciocolata se topește și amestecul este omogen.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1/2 Inch (recomandat: Ghirardelli)Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1/2 Inch (recomandat: Ghirardelli)
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
În vasul unui robot de bucătărie, toacă mărunt boabele espresso acoperite cu ciocolată. Într-un castron mediu, amestecați boabele espresso tocate, făina, pudra de cacao, praful de copt și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Espresso Acoperită Cu CiocolatăFasole Espresso Acoperită Cu Ciocolată
Fasole EspressoFasole Espresso
Piersicile Proaspete Sau Congelate Tăiate FeliiPiersicile Proaspete Sau Congelate Tăiate Felii
1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Degetul De Unt, Tocat GrosierPrecum Degetul De Unt, Tocat Grosier
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
6
Într-un alt castron mediu, amestecați zahărul, ouăle, apa și extractul de vanilie. Adăugați treptat ingredientele uscate și amestecați până se densează și omogenizează. Încorporați ciocolata topită. Se amestecă fulgii de ciocolată. Folosind un fursec sau o lingură de înghețată, puneți la nivel 1/4 de cană din aluat pe foile de copt pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni (12 Uncii) Amăruie (60% Cacao) Chipsuri De Ciocolată (recomandat: Ghiradelli)2 Căni (12 Uncii) Amăruie (60% Cacao) Chipsuri De Ciocolată (recomandat: Ghiradelli)
6 Uncii De Ciocolată De înaltă Calitate, Neîndulcită, Tocată Grosier6 Uncii De Ciocolată De înaltă Calitate, Neîndulcită, Tocată Grosier
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
3 Cani Fiecare Serbet De Zmeura, Portocala Si Lime3 Cani Fiecare Serbet De Zmeura, Portocala Si Lime
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
7
Coaceți până se umflă ușor și blaturile încep să crape, 18 până la 20 de minute. Lăsați fursecurile să se răcească complet pe foile de copt și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch

Vin recomandat: Cremă Sherry, Madeira, Prosecco

Biscuiții funcționează foarte bine cu Cream Sherry, Madeira și Prosecco. Prosecco dulce și spumant nu copleșește prajiturile simple de zahăr sau de prăjituri scurte, o smântână dulce de sherry completează prăjiturile condimentate, iar notele de nuci ale Madeira se potrivesc perfect cu prăjiturile cu nuci. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cremă Sherry
NV Solera Cremă Sherry
Solera Crem Sherry are o nuanță de chihlimbar strălucitor și o nuanță profundă de cupru. Cu arome de butterscotch și nuci pecan, aromele de nuci sărate dulci și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un gust rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un final lung și aromat.
DificultateGreu
Gata În31 m.
Porții10
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista