Prajitura cu bezea cu nuca de cocos
Prajitura cu bezea cu nuca de cocos este o reteta lacto ovo vegetariana cu 10 portii. Pentru 40 de cenți per porție , această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5 g de proteine , 28 g de grăsimi și un total de 362 de calorii . De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră . 32 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Funcționează bine ca desert. Această rețetă de la Allrecipes necesită gălbenușuri de ou, făină, extract de vanilie și nucă de cocos. Cu un scor de 32% , acest fel de mâncare nu este atât de super. Tort cu rubarbă germană cu bezea , prăjitură foarte nucă de cocos cu cremă de unt foarte cocos și bezea cu lămâie sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C). Ungeți o tavă de copt de 9 x 9 inci.
Bateți untul și 1/2 cană de zahăr alb până devine ușor și pufos. Se bate gălbenușurile de ou.
Combinați făina, praful de copt și sarea într-un bol.
Adăugați amestecul de făină în amestecul de unt în două părți, alternând cu lapte și vanilie, începând și terminând cu amestecul de făină.
Se intinde in tava pregatita.
Pentru a face topping: bate albușurile până se formează vârfuri moi; adăugați 1/2 cană de zahăr alb treptat și bateți până când albușurile sunt tari. Îndoiți nuca de cocos. Pune linguri ici și colo peste aluat, netezind cât poți de bine.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când garnitura de bezea începe să se rumenească și o scobitoare introdusă în centru iese curată, 30 până la 35 de minute.