Poussin prăjit în tigaie cu Hash de aur Yukon și sos de măduvă osoasă

Poussin prăjit în tigaie cu Hash de aur Yukon și sos de măduvă osoasă
Poussin prăjit în tigaie cu Hash de aur Yukon și sos de măduvă osoasă necesită aproximativ 35 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 1559 calorii, 111g de proteine, și 94G de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 10,07 USD pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Funcționează bine ca fel principal. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Dacă aveți ardei piquillo, vin, pui de găină și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până portul ar putea urma acest curs principal cu Port Cizmar ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 70%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Ciuperci Sălbatice-Yukon Aur Hash, Ciuperci Sălbatice-Yukon Aur Hash, și Măduvă Osoasă Prăjită pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
2
Încălziți 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie mare. Condimentați poussin cu sare și piper și căutați pe ambele părți până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
4 Linguri Ulei De Chili Sau Ulei De Măsline Obișnuit4 Linguri Ulei De Chili Sau Ulei De Măsline Obișnuit
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Așezați tigaia pe o foaie de copt și prăjiți-o la cuptor timp de 10 până la 12 minute, până când este gătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Scoateți poussin din tigaie și turnați toate, cu excepția a 2 linguri de grăsime.;
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri Ulei De Chili Sau Ulei De Măsline Obișnuit4 Linguri Ulei De Chili Sau Ulei De Măsline Obișnuit
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Încălziți grăsimea de rață într-o tigaie mare de sote la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Verdeață Rezistentă, Cum Ar Fi Smog Elvețian, Guliză, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpinile Tăiate1 Kilogram De Verdeață Rezistentă, Cum Ar Fi Smog Elvețian, Guliză, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpinile Tăiate
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Adăugați cartofii, condimentați cu sare și piper și gătiți până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
7
Adăugați ingredientele rămase și gătiți până se încălzește. Îndoiți pătrunjelul și resezonați cu sare și piper, după gust.;
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
8
Așezați tigaia sote cu picăturile de pui pe aragaz și încălziți până aproape de fumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
9
Adăugați șalotele și gătiți până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
10
Adăugați vinul roșu și portul și gătiți până se reduce cu 3/
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Leuștean PudrăSemințe De Leuștean Pudră
PortPort
11
Adăugați bulionul de pui și reduceți la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
12
Bateți măduva osoasă și condimentați cu sare și piper, după gust.;
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate41
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista