Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Potpie de porc cu crustă de porumb. Această rețetă face 6 porții cu 754 calorii, 32g de proteine, și 42G de grăsime fiecare. Pentru $ 2.06 pe portie, această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână sare și piper, ardei chile, sos de roșii și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până ceapa ai putea urma acest curs principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 55 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este bun. Încercați Muschiulet de porc prăjită cu salvie Cornbread crusta, Potpie de pui cu crustă Phyllo, și Crisp-Crust Potpie De Pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Faceți amestecul de porc: într-o tigaie mare gătiți ceapa și ardeiul gras în ulei la foc moderat scăzut, amestecând, până când ceapa se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați carnea de porc și gătiți amestecul la foc moderat, amestecând și rupând orice bulgări, până când carnea de porc nu mai este roz. Se amestecă sosul de roșii și pasta, porumbul, chimenul, pudra de chili și făina de porumb, se condimentează cu sare și piper negru, după gust, și se fierbe amestecul, amestecând ocazional, timp de 30 de minute. Se amestecă amestecul într-o caserolă superficială de 2 1/2 litru. Amestecul poate fi preparat cu 1 zi în avans și păstrat, acoperit și răcit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
3
Faceți toppingul: într-un castron cerneți făina, făina de porumb, zahărul și praful de copt, adăugați untul, laptele și oul și amestecați aluatul până când este doar combinat. Se amestecă cricul monterey și ardeii chile și se lasă bătutul de lingurile mari din jurul marginii caserolei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Monterey Jack Cheese
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prune Sau Alte Fructe Fierte
Fâșie De Coajă De Lămâie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
4
Coaceți potpie în mijlocul unui cuptor preîncălzit de 400 de grade F. timp de 10 minute, reduceți focul la 350 de grade F și coaceți potpie încă 30 de minute.
Sudul poate fi asociat cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Fess Parker Santa Barbara Riesling. Are 4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 9 dolari.