Potpie de porc cu crustă de porumb

Potpie de porc cu crustă de porumb
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Potpie de porc cu crustă de porumb. Această rețetă face 6 porții cu 754 calorii, 32g de proteine, și 42G de grăsime fiecare. Pentru $ 2.06 pe portie, această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână sare și piper, ardei chile, sos de roșii și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până ceapa ai putea urma acest curs principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 55 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este bun. Încercați Muschiulet de porc prăjită cu salvie Cornbread crusta, Potpie de pui cu crustă Phyllo, și Crisp-Crust Potpie De Pui pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Faceți amestecul de porc: într-o tigaie mare gătiți ceapa și ardeiul gras în ulei la foc moderat scăzut, amestecând, până când ceapa se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Adăugați carnea de porc și gătiți amestecul la foc moderat, amestecând și rupând orice bulgări, până când carnea de porc nu mai este roz. Se amestecă sosul de roșii și pasta, porumbul, chimenul, pudra de chili și făina de porumb, se condimentează cu sare și piper negru, după gust, și se fierbe amestecul, amestecând ocazional, timp de 30 de minute. Se amestecă amestecul într-o caserolă superficială de 2 1/2 litru. Amestecul poate fi preparat cu 1 zi în avans și păstrat, acoperit și răcit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
3
Faceți toppingul: într-un castron cerneți făina, făina de porumb, zahărul și praful de copt, adăugați untul, laptele și oul și amestecați aluatul până când este doar combinat. Se amestecă cricul monterey și ardeii chile și se lasă bătutul de lingurile mari din jurul marginii caserolei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Monterey Jack CheeseMonterey Jack Cheese
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
4
Coaceți potpie în mijlocul unui cuptor preîncălzit de 400 de grade F. timp de 10 minute, reduceți focul la 350 de grade F și coaceți potpie încă 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
5
Serviți fierbinte, cu o salată compusă.

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Sudul poate fi asociat cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Fess Parker Santa Barbara Riesling. Are 4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 9 dolari.
Fess Parker Santa Barbara Riesling
Fess Parker Santa Barbara Riesling
Note florale și flori de portocal, amestecate cu mirosuri de citrice, piersici, caprifoi și caise ușoare pe nas. Pe gust veți găsi arome de piersici, caise și citrice. Aceste arome se combină pentru a produce un Riesling uscat, dar bine echilibrat.
DificultateExpert
Gata În1 h, 55 m.
Porții6
Scor De Sănătate24
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista