Potpie de porc cu crustă de porumb

Potpie de porc cu crustă de porumb
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Potpie de porc cu crustă de porumb. Această rețetă face 6 porții cu 754 calorii, 32g de proteine, și 42G de grăsime fiecare. Pentru $ 2.06 pe portie, această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână sare și piper, ardei chile, sos de roșii și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până ceapa ai putea urma acest curs principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 55 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este bun. Încercați Muschiulet de porc prăjită cu salvie Cornbread crusta, Potpie de pui cu crustă Phyllo, și Crisp-Crust Potpie De Pui pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Faceți amestecul de porc: într-o tigaie mare gătiți ceapa și ardeiul gras în ulei la foc moderat scăzut, amestecând, până când ceapa se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați carnea de porc și gătiți amestecul la foc moderat, amestecând și rupând orice bulgări, până când carnea de porc nu mai este roz. Se amestecă sosul de roșii și pasta, porumbul, chimenul, pudra de chili și făina de porumb, se condimentează cu sare și piper negru, după gust, și se fierbe amestecul, amestecând ocazional, timp de 30 de minute. Se amestecă amestecul într-o caserolă superficială de 2 1/2 litru. Amestecul poate fi preparat cu 1 zi în avans și păstrat, acoperit și răcit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata GrosierCeapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
3
Faceți toppingul: într-un castron cerneți făina, făina de porumb, zahărul și praful de copt, adăugați untul, laptele și oul și amestecați aluatul până când este doar combinat. Se amestecă cricul monterey și ardeii chile și se lasă bătutul de lingurile mari din jurul marginii caserolei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă1 1/3 Cană Melasă
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Monterey Jack CheeseMonterey Jack Cheese
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Coaceți potpie în mijlocul unui cuptor preîncălzit de 400 de grade F. timp de 10 minute, reduceți focul la 350 de grade F și coaceți potpie încă 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Serviți fierbinte, cu o salată compusă.

Ingrediente

2Bucăți de caramele Heath Barpraf de copt cu acțiune dublăpraf de copt cu acțiune dublă113pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOardei iute verde, scurs și tocatardei iute verde, scurs și tocat340pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOceapă, zaruri fine (se păstrează pentru garnitura finală)ceapă, zaruri fine (se păstrează pentru garnitura finală)11 lingură de oregano uscat1 linguriță de oregano uscat, plus mai mult pentru stropire1 linguriță de oregano uscat, plus mai mult pentru stropire1lingura. otet de vin rosuou, bătut ușorou, bătut ușor2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfăină universalăfăină universală283pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOpachet porumb congelat, decongelatpachet porumb congelat, decongelat2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilardei gras verde cubuleteardei gras verde cubulete11 lingură de oregano uscatchimen măcinatchimen măcinat680pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOcarne de porc macrăcarne de porc macră1771 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilprăjituri cu fulgi de ovăz cu curmale, mărunțite grosierprăjituri cu fulgi de ovăz cu curmale, mărunțite grosier1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilrasted monterey jackrasted monterey jack2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilceapa cubuleteceapa cubulete1butte topitSugestie de servire: salată compusă din ceapă roșie, segmente portocalii și avocadoSugestie de servire: salată compusă din ceapă roșie, segmente portocalii și avocado6creveți și cu veneSare și piper negru proaspăt măcinatSare și piper negru proaspăt măcinat32 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleyfâșie de coajă de lămâiefâșie de coajă de lămâie22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleyPâine pita, încălzită conform instrucțiunilor de pe ambalaj, pentru servirePâine pita, încălzită conform instrucțiunilor de pe ambalaj, pentru servire32 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleyunt nesărat, topit și răcitunt nesărat, topit și răcit22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsley1 1/2 linguriță amestec de condimente1 1/2 linguriță amestec de condimente2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfăină de porumb galbenăfăină de porumb galbenă11 lingură de oregano uscatfăină de porumb galbenăfăină de porumb galbenă

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Sudul poate fi asociat cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Fess Parker Santa Barbara Riesling. Are 4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 9 dolari.
Fess Parker Santa Barbara Riesling
Fess Parker Santa Barbara Riesling
Note florale și flori de portocal, amestecate cu mirosuri de citrice, piersici, caprifoi și caise ușoare pe nas. Pe gust veți găsi arome de piersici, caise și citrice. Aceste arome se combină pentru a produce un Riesling uscat, dar bine echilibrat.
DificultateExpert
Gata În1 h, 55 m.
Porții6
Scor De Sănătate24
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista