Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Potpie de porc cu crustă de porumb. Această rețetă face 6 porții cu 754 calorii, 32g de proteine, și 42G de grăsime fiecare. Pentru $ 2.06 pe portie, această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână sare și piper, ardei chile, sos de roșii și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până ceapa ai putea urma acest curs principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 55 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este bun. Încercați Muschiulet de porc prăjită cu salvie Cornbread crusta, Potpie de pui cu crustă Phyllo, și Crisp-Crust Potpie De Pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Faceți amestecul de porc: într-o tigaie mare gătiți ceapa și ardeiul gras în ulei la foc moderat scăzut, amestecând, până când ceapa se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați carnea de porc și gătiți amestecul la foc moderat, amestecând și rupând orice bulgări, până când carnea de porc nu mai este roz. Se amestecă sosul de roșii și pasta, porumbul, chimenul, pudra de chili și făina de porumb, se condimentează cu sare și piper negru, după gust, și se fierbe amestecul, amestecând ocazional, timp de 30 de minute. Se amestecă amestecul într-o caserolă superficială de 2 1/2 litru. Amestecul poate fi preparat cu 1 zi în avans și păstrat, acoperit și răcit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
3
Faceți toppingul: într-un castron cerneți făina, făina de porumb, zahărul și praful de copt, adăugați untul, laptele și oul și amestecați aluatul până când este doar combinat. Se amestecă cricul monterey și ardeii chile și se lasă bătutul de lingurile mari din jurul marginii caserolei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Monterey Jack Cheese
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, Opțional
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Coaceți potpie în mijlocul unui cuptor preîncălzit de 400 de grade F. timp de 10 minute, reduceți focul la 350 de grade F și coaceți potpie încă 30 de minute.
Sudul poate fi asociat cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Fess Parker Santa Barbara Riesling. Are 4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 9 dolari.