Porumb În Stil Mexican Deconstruit

Porumb În Stil Mexican Deconstruit
Rețeta de porumb în stil mexican deconstruit este gata în aproximativ 30 de minute și este cu siguranță un excelent fără gluten și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. O porție conține 383 calorii, 8g de proteine, și 30g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $ 3.87 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare. Un amestec de cilantro, coajă de tei, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Încercați Porumb De Stradă Mexican Deconstruit, Porumb în stil Mexican pe știulete, și Porumb La Grătar În Stil Mexican pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați pulberea de chipotle și sarea și depozitați într-un recipient etanș.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute De ChileArdei Iute De Chile
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1
Încălziți un grătar sau o tigaie la grătar la foc mare până la cald, apoi adăugați porumbul și cărbunele pe toate părțile, întorcându-se ocazional, până se înnegresc în părți, 12 până la 15 minute. Când este suficient de rece pentru a manipula, tăiați sâmburii de pe știuleți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
2
Încălziți uleiul într-o cratiță la foc mediu și sotati ceapa până la translucid, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
3
Adăugați boabele de porumb carbonizate și gătiți până se încălzește. Se amestecă 1/2 cană de brânză, maioneza, cilantro și coaja de tei. Condimentează cu 1/4 până la 1/2 linguriță de sare chipotle.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De PorumbBoabe De Porumb
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos AdoboArdei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
4
Se presară cu restul de 1/4 cană de brânză cotija și mai multă sare chipotle.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotija BrânzăCotija Brânză
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos AdoboArdei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate6
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista