Porumb Pâine Porc Caserolă
Caserola de porc cu pâine de porumb ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție conține 518 calorii , 39 g de proteine și 18 g de grăsimi . Această rețetă servește 2 și costă 3,34 USD per porție. Vă este adus de Taste of Home. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână cotlete de porc, făină, bulion de pui și alte câteva ingrediente, o puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru toamnă . Doar câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest preparat sudic. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 76% , care este solid. Rețete similare sunt caserola de porc și porumb , caserola de pâine de porumb și caserola de curcan cu pâine de porumb .
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare acoperită cu spray de gătit, rumeniți cotletele de porc pe ambele părți; pus deoparte. În aceeași tigaie, căliți ciupercile până se înmoaie.
Transferați ciupercile într-un 1-1/2-qt. vas de copt acoperit cu spray de gătit.
Într-un castron mic, combinați făina și bulionul până se omogenizează. Se amestecă smântâna, brânza, usturoiul și piperul; se toarnă peste ciuperci. Acoperiți cu cotlete de porc.
Acoperiți și coaceți la 350° timp de 25 de minute.
Coaceți încă 10 minute sau până când un termometru pentru carne arată 160°.