Porumb la grătar pe Știulet cu unt de Lime

Porumb la grătar pe Știulet cu unt de Lime
Porumbul la grătar pe Știulet cu unt de Lime este un fără gluten și vegetarian garnitură. Această rețetă servește 12 și costă 2,86 USD pe porție. O porție conține 312 calorii, 8g de proteine, și 22g de grăsime. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de ardei iute ancho, oregano, coajă de tei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Porumb la grătar cu unt de var, Porumb la grătar pe Știulet cu unt de coriandru și var, și Porumb la grătar cu unt Chipotle-Lime.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Înmuiați porumbul într-un recipient mare cu apă timp de 1 oră. Pregătiți grătarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
3
Puneți știuleții înmuiați pe grătarul fierbinte și gătiți timp de 30 până la 40 de minute, întorcându-vă frecvent. Porumbul se face când se simte moale când apăsați pe el.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
4
În timp ce porumbul este la grătar, faceți untul de tei: într-un castron mic adăugați untul, coaja de tei, chervilul și sarea și piperul, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
ChervilChervil
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Se amestecă bine și se întinde pe o farfurie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
6
Întindeți fresca queso pe o altă farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Queso FrescoQueso Fresco
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
7
Scoateți porumbul de pe grătar și îndepărtați cu grijă cojile (va fi fierbinte).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
8
Scoateți mătasea de porumb și legați cojile într-un nod, astfel încât să vă puteți ține de ea ca un mâner.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
9
Se rulează în untul de tei și apoi se rulează în fresca queso; se presară cu frecarea Ancho Chile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Queso FrescoQueso Fresco
Ancho Ardei IuteAncho Ardei Iute
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
10
Așezați pe un platou mare și serviți imediat.
11
Pentru frecarea condimentelor: prăjiți bucățile de ancho chile la foc mic într-o tigaie uscată până când sunt parfumate, agitând tigaia pentru a nu arde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ancho Ardei IuteAncho Ardei Iute
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
12
Puneți ardeii iute în râșnița de condimente și pulsați la o pulbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
13
Adăugați ingredientele rămase și buzz din nou pentru a combina.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 10 m.
Porții12
Scor De Sănătate6
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista