Porumb la grătar pe Știulet cu unt de Lime
Porumbul la grătar pe Știulet cu unt de Lime este un fără gluten și vegetarian garnitură. Această rețetă servește 12 și costă 2,86 USD pe porție. O porție conține 312 calorii, 8g de proteine, și 22g de grăsime. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de ardei iute ancho, oregano, coajă de tei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Porumb la grătar cu unt de var, Porumb la grătar pe Știulet cu unt de coriandru și var, și Porumb la grătar cu unt Chipotle-Lime.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Înmuiați porumbul într-un recipient mare cu apă timp de 1 oră. Pregătiți grătarul.
Puneți știuleții înmuiați pe grătarul fierbinte și gătiți timp de 30 până la 40 de minute, întorcându-vă frecvent. Porumbul se face când se simte moale când apăsați pe el.
În timp ce porumbul este la grătar, faceți untul de tei: într-un castron mic adăugați untul, coaja de tei, chervilul și sarea și piperul, după gust.
Se amestecă bine și se întinde pe o farfurie mare.
Întindeți fresca queso pe o altă farfurie.
Scoateți porumbul de pe grătar și îndepărtați cu grijă cojile (va fi fierbinte).
Scoateți mătasea de porumb și legați cojile într-un nod, astfel încât să vă puteți ține de ea ca un mâner.
Se rulează în untul de tei și apoi se rulează în fresca queso; se presară cu frecarea Ancho Chile.
Așezați pe un platou mare și serviți imediat.
Pentru frecarea condimentelor: prăjiți bucățile de ancho chile la foc mic într-o tigaie uscată până când sunt parfumate, agitând tigaia pentru a nu arde.
Puneți ardeii iute în râșnița de condimente și pulsați la o pulbere.
Adăugați ingredientele rămase și buzz din nou pentru a combina.