Porumb la grătar pe Știulet

Porumb la gratar pe știulete ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 411 calorii, 4G de proteine, și 38g de grăsime pe porție. Pentru $1.41 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați unt, spice de porumb fără coajă, piper măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Funcționează bine ca garnitură. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Halibut la grătar învelit în coji de porumb cu Salsa de porumb carbonizată, Salsa de porumb și fasole la grătar cu chipsuri de porumb coapte, și 10 porumb Mare s Plus porumb la grătar și salată de ardei Pasilla pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Ținând cojile atașate, curățați-le înapoi în secțiuni pe fiecare Spicul de porumb și îndepărtați mătasea. Acoperiți porumbul expus cu coaja.
Înmuiați porumbul în apă rece timp de 5 până la 10 minute.
Preîncălziți un grătar de cărbune sau grătar cu gaz bine uns la mediu-înalt și altul la înalt.
Așezați coriandrul, sucul de lămâie, usturoiul, sarea și piperul într-un robot de bucătărie mic sau într-un blender și pulsați pentru a combina. Cu mașina în funcțiune, stropiți încet în uleiuri. Alternativ, pesto-ul poate fi combinat manual. Pune deoparte.
Așezați porumbul, încă acoperit de coajă, pe grătarul mediu-înalt. Gatiti 3 minute, intoarceti-va pe cealalta parte si gatiti 3 minute.
Scoateți de pe grătar, curățați coaja înapoi, reveniți la grătarul înalt pentru a marca și carbonizați ușor porumbul pe toate părțile, rotind și jockeying între mediu și mare, după cum este nevoie timp de 5 până la 7 minute în total.
Scoateți porumbul de pe grătar și periați generos cu pesto. Strângeți var peste urechi și presărați cu fleur de sel.
Serviți cu orice limes rămas și pats de unt pe lateral.
Retipărit cu permisiunea de la gratar grave: fum, Char, ungeti, &
Periați-vă drumul spre o Gătit excelentă în aer liber de Adam Perry Lang cu JJ Goode și Amy Vogler, 8009 Hyperion