Porumb la grătar pe Știulet

Porumb la grătar pe Știulet
Porumb la gratar pe știulete ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 411 calorii, 4G de proteine, și 38g de grăsime pe porție. Pentru $1.41 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați unt, spice de porumb fără coajă, piper măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Funcționează bine ca garnitură. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Halibut la grătar învelit în coji de porumb cu Salsa de porumb carbonizată, Salsa de porumb și fasole la grătar cu chipsuri de porumb coapte, și 10 porumb Mare s Plus porumb la grătar și salată de ardei Pasilla pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Ținând cojile atașate, curățați-le înapoi în secțiuni pe fiecare Spicul de porumb și îndepărtați mătasea. Acoperiți porumbul expus cu coaja.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Pe știuletePorumb Pe știulete
PorumbPorumb
2
Înmuiați porumbul în apă rece timp de 5 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
PorumbPorumb
3
Preîncălziți un grătar de cărbune sau grătar cu gaz bine uns la mediu-înalt și altul la înalt.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
4
Așezați coriandrul, sucul de lămâie, usturoiul, sarea și piperul într-un robot de bucătărie mic sau într-un blender și pulsați pentru a combina. Cu mașina în funcțiune, stropiți încet în uleiuri. Alternativ, pesto-ul poate fi combinat manual. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
UsturoiUsturoi
PiperPiper
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Așezați porumbul, încă acoperit de coajă, pe grătarul mediu-înalt. Gatiti 3 minute, intoarceti-va pe cealalta parte si gatiti 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PorumbPorumb
6
Scoateți de pe grătar, curățați coaja înapoi, reveniți la grătarul înalt pentru a marca și carbonizați ușor porumbul pe toate părțile, rotind și jockeying între mediu și mare, după cum este nevoie timp de 5 până la 7 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PorumbPorumb
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
7
Scoateți porumbul de pe grătar și periați generos cu pesto. Strângeți var peste urechi și presărați cu fleur de sel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fleur De SelFleur De Sel
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
PorumbPorumb
VarVar
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
8
Serviți cu orice limes rămas și pats de unt pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
VarVar
9
Retipărit cu permisiunea de la gratar grave: fum, Char, ungeti, &
10
Periați-vă drumul spre o Gătit excelentă în aer liber de Adam Perry Lang cu JJ Goode și Amy Vogler, 8009 Hyperion
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista