Porumb la grătar cu usturoi și ghimbir soia-Unt

Porumb la grătar cu usturoi și ghimbir soia-Unt
Porumb la gratar cu usturoi si ghimbir soia-Unt este un fără gluten și vegetarian garnitură. Pentru 96 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 133 calorii, 4G de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 8. Mergeți la magazin și ridicați unt, suc de la 1 lămâie, ghimbir și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Char Colete De Porumb La Grătar Umplute Cu Usturoi Moale Și Ghimbir C, Porumb la grătar cu unt de ierburi și usturoi, și Porumb la grătar cu unt Jalapeno-usturoi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aprindeți un coș de fum plin cu cărbune. Când tot cărbunele este aprins și acoperit cu cenușă cenușie, turnați și aranjați cărbunii pe o parte a grătarului de cărbune. Setați grătarul de gătit la loc, acoperiți grătarul și lăsați să se preîncălzească timp de 5 minute. Alternativ, setați jumătate din arzătoare pe un grătar cu gaz la cea mai mare setare de căldură, acoperiți și preîncălziți timp de 10 minute. Curățați și ungeți grătarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2
În timp ce grătarul se preîncălzește, combinați usturoiul, ghimbirul, sosul de soia, untul și sucul de lămâie. Se amestecă cu o furculiță până se combină bine. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
3
Așezați porumbul direct peste partea fierbinte a focului. Dacă utilizați grătar de cărbune, păstrați-l descoperit. Dacă utilizați gaz, acoperiți când nu întoarceți porumbul. Gatiti porumbul, rotind in fiecare minut pana cand este bine carbonizat pe toate partile, aproximativ 10 minute in total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
4
Transferați porumbul într-un castron mare. Se acoperă cu sos folosind o lingură sau o perie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Transferați pe un platou de servire.
6
Se presară cu scallions și se servește imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista