Porumb la grătar cu usturoi și ghimbir soia-Unt
Porumb la gratar cu usturoi si ghimbir soia-Unt este un fără gluten și vegetarian garnitură. Pentru 96 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 133 calorii, 4G de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 8. Mergeți la magazin și ridicați unt, suc de la 1 lămâie, ghimbir și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Char Colete De Porumb La Grătar Umplute Cu Usturoi Moale Și Ghimbir C, Porumb la grătar cu unt de ierburi și usturoi, și Porumb la grătar cu unt Jalapeno-usturoi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aprindeți un coș de fum plin cu cărbune. Când tot cărbunele este aprins și acoperit cu cenușă cenușie, turnați și aranjați cărbunii pe o parte a grătarului de cărbune. Setați grătarul de gătit la loc, acoperiți grătarul și lăsați să se preîncălzească timp de 5 minute. Alternativ, setați jumătate din arzătoare pe un grătar cu gaz la cea mai mare setare de căldură, acoperiți și preîncălziți timp de 10 minute. Curățați și ungeți grătarul.
În timp ce grătarul se preîncălzește, combinați usturoiul, ghimbirul, sosul de soia, untul și sucul de lămâie. Se amestecă cu o furculiță până se combină bine. Pune deoparte.
Așezați porumbul direct peste partea fierbinte a focului. Dacă utilizați grătar de cărbune, păstrați-l descoperit. Dacă utilizați gaz, acoperiți când nu întoarceți porumbul. Gatiti porumbul, rotind in fiecare minut pana cand este bine carbonizat pe toate partile, aproximativ 10 minute in total.
Transferați porumbul într-un castron mare. Se acoperă cu sos folosind o lingură sau o perie.
Transferați pe un platou de servire.
Se presară cu scallions și se servește imediat.