Porumb la grătar cu unt de Mango-Habanero
Porumb la grătar cu unt de Mango-Habanero ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $1.22 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 254 calorii, 3G de proteine, și 18g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de nectar de mango, sare kosher, habanero chile și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Încercați Porumb la grătar cu unt de Mango-Habanero, Porumb la grătar cu unt de Mango-habanero, și Pui De Mango La Grătar-Habanero pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mică, combinați mango tocat cu nectarul de mango, miere și habanero chile. Aduceți la foc mic și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până când mango-ul este foarte moale, aproximativ 10 minute.
Se transferă într-un robot de bucătărie și se face piure până se omogenizează. Se strecoară piureul de mango într-un castron mic și se lasă să se răcească, aproximativ 30 de minute.
Ștergeți robotul de bucătărie.
Adăugați piureul de mango răcit împreună cu untul, frunzele de coriandru și sarea și piureul până se omogenizează. Răsturnați untul de mango într-un castron mic, acoperiți și refrigerați până la răcire, aproximativ 30 de minute.
Aprindeți un grătar sau preîncălziți o tigaie pentru grătar. Trageți cojile de porumb până la baza tulpinilor, lăsând cojile atașate. Aruncați mătasea de porumb. Folosind șirul de măcelar, legați înapoi cojile. Umpleți un castron mare cu apă rece și sărată și scufundați porumbul timp de 10 minute.
Scurgeți porumbul, dar nu uscați. Gratiți porumbul la foc moderat, rotind ocazional, până se înmoaie și se rumenesc în pete, aproximativ 8 minute.
Transferați porumbul în farfurii, întindeți cu untul de mango-habanero și serviți.