Porumb la grătar cu unt de Mango-Habanero

Porumb la grătar cu unt de Mango-Habanero
Porumb la grătar cu unt de Mango-Habanero ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $1.22 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 254 calorii, 3G de proteine, și 18g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de nectar de mango, sare kosher, habanero chile și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Încercați Porumb la grătar cu unt de Mango-Habanero, Porumb la grătar cu unt de Mango-habanero, și Pui De Mango La Grătar-Habanero pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mică, combinați mango tocat cu nectarul de mango, miere și habanero chile. Aduceți la foc mic și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până când mango-ul este foarte moale, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Habanero ChiliHabanero Chili
2 Căni De Vin Roșu Spaniol2 Căni De Vin Roșu Spaniol
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Se transferă într-un robot de bucătărie și se face piure până se omogenizează. Se strecoară piureul de mango într-un castron mic și se lasă să se răcească, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piure De MangoPiure De Mango
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Ștergeți robotul de bucătărie.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
4
Adăugați piureul de mango răcit împreună cu untul, frunzele de coriandru și sarea și piureul până se omogenizează. Răsturnați untul de mango într-un castron mic, acoperiți și refrigerați până la răcire, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru ProaspătCoriandru Proaspăt
Piure De MangoPiure De Mango
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Aprindeți un grătar sau preîncălziți o tigaie pentru grătar. Trageți cojile de porumb până la baza tulpinilor, lăsând cojile atașate. Aruncați mătasea de porumb. Folosind șirul de măcelar, legați înapoi cojile. Umpleți un castron mare cu apă rece și sărată și scufundați porumbul timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De PorumbCoji De Porumb
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Scurgeți porumbul, dar nu uscați. Gratiți porumbul la foc moderat, rotind ocazional, până se înmoaie și se rumenesc în pete, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
7
Transferați porumbul în farfurii, întindeți cu untul de mango-habanero și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Habanero ChiliHabanero Chili
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista