Porumb la grătar cu Harissa și mentă
Porumbul la grătar cu Harissan și mentă este un fără gluten și vegan garnitură. Această rețetă servește 8. O porție conține 88 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime. Pentru $1.17 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați urechi porumb, usturoi, frunze de mentă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Această rețetă de la Serious Eats are 1 fani. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Porumb La Grătar Cu Unt De Mentă, Porumb la grătar cu unt de mentă, și Supă De Porumb La Grătar Cu Iaurt Și Mentă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aprindeți un coș de fum plin cu cărbune. Când tot cărbunele este aprins și acoperit cu cenușă cenușie, turnați și aranjați cărbunii pe o parte a grătarului de cărbune. Setați grătarul de gătit la loc, acoperiți grătarul și lăsați să se preîncălzească timp de 5 minute. Alternativ, setați jumătate din arzătoare pe un grătar cu gaz la cea mai mare setare de căldură, acoperiți și preîncălziți timp de 10 minute. Curățați și ungeți grătarul.
În timp ce grătarul se preîncălzește, combinați harissa, chimen, coriandru, coajă și suc de tei, usturoi, ulei de măsline și 2 linguri de frunze de mentă. Condimentează după gust cu sare și piper. Pune deoparte.
Așezați porumbul direct peste partea fierbinte a focului. Dacă utilizați grătar de cărbune, păstrați-l descoperit. Dacă utilizați gaz, acoperiți când nu întoarceți porumbul. Gatiti porumbul, rotind in fiecare minut pana cand este bine carbonizat pe toate partile, aproximativ 10 minute in total.
Transferați porumbul într-un castron mare. Se acoperă cu sos folosind o lingură sau o perie.
Transferați pe un platou de servire.
Se presară cu frunzele de mentă rămase și se servește imediat.