Porumb dulce și Salsa de roșii uscate la soare
Nevoie de o hor d ' oeuvre fără gluten și vegan? Porumbul dulce și Salsa de roșii uscate la soare ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 1,2 USD pe porție. O porție conține 301 calorii, 12g de proteine, și 9g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați avocado, fasole cannellini, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este uimitor. Încercați Anghinare și paste de roșii uscate la soare, Pesto De Roșii Ușor Vegan Uscat La Soare, și Paste Pesto de roșii uscate la soare cu Zoodles pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Umpleți cratița mică cu trei sferturi pline cu apă; se încălzește până la fierbere.
Adăugați porumb; gatiti 5 minute.
Scurgeți; clătiți cu apă rece până se răcește.
Într-un castron mediu, amestecați ușor porumbul, fasolea, avocado, roșiile, uleiul, pătrunjelul și sucul de lămâie. Se condimentează cu sare și piper.
Se servește imediat sau se dă la frigider până la servire.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Ai putea încerca Francis Ford Coppolan Oregon Pinot Noir. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
![Francis Ford Coppola Oregon Pinot Noir]()
Francis Ford Coppola Oregon Pinot Noir
Crescut într-o denumire care experimentează veri răcoroase și ierni blânde, acest Pinot Noir oferă un contrast interesant cu îmbutelierea Coppola din California, exprimând o structură de tanin mai delicată și o aciditate mai mare, ceea ce îl face elegant și bine proporționat. Acest vin reflectă esența denumirii și aromelor care fac Oregon Pinot Noir atât de dorit.Ușor și elegant, Palatul prezintă o calitate proaspăt culesăcalitate, aciditate plină de viață și dulceață de stejar bine echilibrată.Acest vintage este fruct înainte cu o textură suplă satinată și taninuri coapte. Datorită selecției atente a butoiului, notede migdale la grătar și pâine prăjită sunt integrate frumos în matricea aromelor.