Porumb Aruncat Cu Ierburi
Porumbul aruncat cu ierburi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 95 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 146 calorii. Această rețetă servește 6. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Un amestec de unt, sare, piper măcinat grosier și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Epicurious. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 17%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Salată de porumb aruncată cu ierburi, Salată de fasole de porumb ' n ' Lima, și Pesto a aruncat partea de porumb, praz și fasole verde.
Instrucțiuni
Aduceți 1 1/2 inci apă (nu apă sărată) la fierbere în oală, apoi adăugați porumb. Gatiti porumb (apa nu poate acoperi), acoperit cu capac, de cotitură ocazional, pana cand se inmoaie, 3 până la 5 minute.
Transferați cu clești pe un platou mare.
În timp ce porumbul gătește, topiți untul într-o cratiță grea de 1 litru, apoi scoateți-l de pe foc și amestecați sucul de lămâie, sarea, piperul negru și cayenne.
Când porumbul este suficient de rece pentru a fi manipulat, tăiați sâmburii de pe știuleți în mișcări lungi și largi cu un cuțit mare și greu, lăsând sâmburii în ciorchini.
Transferați într-un castron de servire.
Adăugați amestecul de unt și coriandru la porumb, amestecând ușor pentru a menține intacte grupurile de sâmburi.
Se servește cald sau la temperatura camerei.