Portobello Lasagna Rollups

Portobello Lasagna Rollups
Rețeta Portobello Lasagna Rollups ar putea satisface pofta dvs. mediteraneană în aproximativ 1 oră și 30 de minute. Acest curs principal are 475 calorii, 27G de proteine, și 15g de grăsime per portie. Această rețetă servește 6. Pentru $2.82 pe portie, această rețetă acoperă 42% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ciuperci portobello, brânză mozzarella parțial degresată, sare și piper kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. 23 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este mare. Încercați Lasagna Rollups, Fructe De Mare Lasagna Rollups, și Spanac Lasagna Rollups pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Gatiti taiteii la al dente conform instructiunilor de pe ambalaj.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
4
Scurgeți-le bine și întindeți-le pe folie de aluminiu sau hârtie cerată pentru a preveni lipirea lor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
5
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați ciupercile și gătiți, amestecând ocazional, până se rumenesc și tot lichidul s-a evaporat, aproximativ 5 minute. Condimentează cu 1/4 linguriță de sare. Se amestecă 1 1/2 căni de sos de roșii și se fierbe timp de 2 minute. Într-un castron mediu, combinați brânza ricotta, spanacul, oul, restul de 1/4 linguriță de sare, câteva ture de piper și nucșoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză RicottaBrânză Ricotta
Sos De RoșiiSos De Roșii
CiuperciCiuperci
SpanacSpanac
NucșoarăNucșoară
PiperPiper
SareSare
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Întindeți 1 cană de sos de roșii pe fundul unui vas de copt de 9 pe 12 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De RoșiiSos De Roșii
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
8
Întindeți aproximativ 2 linguri de amestec de ricotta pe un tăiței de lasagna. Se acoperă cu aproximativ 1 1/2 linguri de amestec de ciuperci, se rulează tăiței și se pune în vasul de copt. Repetați cu fidea rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
PastePaste
Brânză RicottaBrânză Ricotta
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
9
Întindeți restul de 1 1/2 căni de sos peste rulourile de lasagna. Se acoperă cu brânzeturile rase, se acoperă ușor cu folie și se coace 45 de minute. Descoperiți și coaceți încă 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
10
Într-o oală mare, încălziți uleiul la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
11
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
12
Adăugați usturoiul și gătiți timp de 2 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
13
Adăugați pasta de roșii, oregano uscat, roșii întregi și frunze de dafin și gătiți, neacoperite, amestecând ocazional, până se îngroașă, aproximativ 30 de minute. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Roșii întregiRoșii întregi
Oregano UscatOregano Uscat
Pasta De TomatePasta De Tomate
Frunze De DafinFrunze De Dafin

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 60 de dolari pe sticlă.
Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione
Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione
# 28 vin în Top 50 al lui VinePair din 2018intensă culoare roșu rubiniu cu nas fin de mure și note de coacăze negre, indicii balsamice și picante. Vinul prezintă o structură acidă excelentă, taninuri bine echilibrate, elegante. Impactul în gură este catifelat și persistent.
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate87
Revista