Porotos Granados (Tocană De Fasole Chiliană)

Porotos Granados (tocană de fasole Chiliană) ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 263 calorii, 13g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru $1.08 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. 24 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, porumb, fasole great northern și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 98%, care este minunat. Încercați Porotos Granados (Tocană De Fasole), Porotos Granados, și Porotos Quebrados (tocană de fasole verde și dovleac) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline într-o oală de stoc la foc mediu; adăugați ceapa și acoperiți. Gatiti ceapa pana devine moale si translucida, aproximativ 5 minute. Se amestecă dovleceii, fasolea great Northern și fasolea lima în oală; se toarnă bulionul de pui peste amestec. Acoperiți și gătiți până când dovlecelul este fraged și începe să se despartă, 30 până la 45 de minute.
Amestecați porumbul și busuiocul în tocană; gatiti pana cand tocanita ajunge la consistenta aluatului de clatite, inca aproximativ 10 minute.
Presărați ardeiul de banane tocat peste porții individuale pentru a servi.