Porcul

Porcul
Rețeta The Porker poate fi făcută în aproximativ 196 de ore. Această rețetă servește 4. O porție conține 2502 calorii, 84 g de proteine și 219 g de grăsimi. Pentru 5,42 USD per porție, această rețetă acoperă 55% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 9 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut acest fel principal. Un amestec de zahăr brun, sirop de arțar Michigan, fund de porc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este necesar pentru a face această rețetă atât de aromată. Vă este adus de Foodnetwork. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 88%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ The Porker.

Instrucțiuni

1
Vezi cum se prepară această rețetă.
2
Măcinați fundul de porc de două ori printr-o mașină de tocat carne cu o matriță mare și formați patru chifle de 8 uncii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boston FundulBoston Fundul
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
(înlăturați Orice Mufă)(înlăturați Orice Mufă)
3
Presărați chiftelele generos cu Brown Sugar Rub și puneți la grătar la temperatura dorită (recomandăm mediu sau roz în centru). Acoperiți cu Cheddar afumat și topește-l cu grătarul închis.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cheddar AfumatCheddar Afumat
UmărUmăr
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
4
Tăiați legăturile fierbinți în jumătate și împărțiți în centru. Prăjiți pe ambele părți până devine crocant. Pentru a asambla sandvișul, întindeți chifla de jos cu Mayo din Carolina de Sud și acoperiți cu ardei iute murat și Bacon de arțar. Apoi, adăugați chiftelul de porc și apoi acoperiți cu link-ul fierbinte despicat. Ne servim cartofii prăjiți tăiați manual, dar sandvișul este grozav cu salată de cartofi, chipsuri sau orice altceva.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată De CartofiSalată De Cartofi
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Sos De Curcan, încălzitSos De Curcan, încălzit
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
5
Se amestecă într-un castron zahărul brun, pudra de chili, sarea, usturoiul granulat, ceapa granulată, piperul negru și ardeiul cayenne. Acoperiți strâns și lăsați afară la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Murături CușerMurături Cușer
Ceapă GranulatăCeapă Granulată
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
UmărUmăr
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Se amestecă muștarul, oțetul, zahărul brun, boia de ardei, piper negru, piper cayenne și sosul Worcestershire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
1 Jalapeno Proaspăt întreg1 Jalapeno Proaspăt întreg
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
UmărUmăr
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
7
Lăsați să stea peste noapte pentru a dezvolta aroma (folosim și acest sos ca sos BBQ pe bază de muștar, fără maiaua).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe MiciSlănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
8
Se amestecă sosul și maioneza și se lasă deoparte la frigider până când sunt gata de utilizare. Folosește orice suplimentar pentru sandvișuri, scufundarea lucrurilor prăjite în... cu adevărat orice.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
9
Combinați sarea kosher, zahărul brun și sarea roz dacă fumați slănina și amestecați bine. Apoi amestecați siropul de arțar. Frecați cura peste toată burta de porc și puneți-o într-o pungă cu fermoar (înlăturați aerul din pungă înainte de a sigila).
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmărUmăr
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
Burtă De PorcBurtă De Porc
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
10
Pune la frigider timp de 7 zile, răsturnând burta în fiecare zi pentru a echilibra cura. În a opta zi, scoateți burta din cură și clătiți bine. Se pune apoi la frigider neacoperit, de preferință pe un suport pentru o mai bună circulație a aerului. Se lasă peste noapte să se usuce și se formează o peliculă (pielea făcută din proteine care se formează la suprafață pentru a permite fumului să pătrundă mai bine în carne). Dacă aveți un fumător, fumați burta timp de 3 ore la 200 de grade F la o temperatură internă de 150 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
11
Scoateți din afumător, răciți și feliați aproximativ 1/4 inch grosime. Dacă nu aveți un afumător, puneți burta pe un gratar pentru cuptor timp de 3 ore la 200 de grade F și gătiți la o temperatură internă de 150 de grade F. Apoi răciți și feliați aproximativ 1/4-inch grosime.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
12
Puneți feliile de slănină pe o foaie de copt și coaceți la 375 de grade F până când se rumenesc și devin crocante. (Rezervați grăsimea de slănină de casă pentru micul dejun de mâine.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman

Ingrediente

0Bucăți de caramele Heath Barcu 4 g de grăsime sau mai puțin pe porție (recomandat: amy's chunky tomate bisque)cu 4 g de grăsime sau mai puțin pe porție (recomandat: amy's chunky tomate bisque)1Oreos dublu umplutcu 4 g de grăsime sau mai puțin pe porție (recomandat: amy's chunky tomate bisque)cu 4 g de grăsime sau mai puțin pe porție (recomandat: amy's chunky tomate bisque)12 lingurițe de pudră de usturoiumărumăr12 lingurițe de pudră de usturoiumărumăr23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmumărumăr23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmumărumăr0Bucăți de caramele Heath Bar1 jalapeno proaspăt întreg1 jalapeno proaspăt întreg1Oreos dublu umplut1 jalapeno proaspăt întreg1 jalapeno proaspăt întreg2271 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.Cheddar afumat feliatCheddar afumat feliat751 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.ardei iute muratardei iute murat2Bucăți de caramele Heath Bar1 linguriță de oregano uscat, plus mai mult pentru stropire1 linguriță de oregano uscat, plus mai mult pentru stropire2uncii fluideuncii fluide oțet de cidruuncii fluide oțet de cidru4creveți și cu veneCartofi prăjiți tăiați manual, salată de cartofi sau chipsuri, pentru servireCartofi prăjiți tăiați manual, salată de cartofi sau chipsuri, pentru servire1Oreos dublu umplutmurături cușermurături cușer1Oreos dublu umplutceapă granulatăceapă granulată4chifle de hamburgerchifle de hamburger23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmcartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecarecartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecare2Bucăți de caramele Heath Barcartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecarecartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecare23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmMichigan sirop de arțar (sau dumneavoastră preferat Real sirop de arțar)Michigan sirop de arțar (sau dumneavoastră preferat Real sirop de arțar)3361 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil2 ardei chipotle mari in sos adobo, tocati marunt, plus 2 linguri sos adobo2 ardei chipotle mari in sos adobo, tocati marunt, plus 2 linguri sos adobo0Bucăți de caramele Heath Barlichid-uncii de apă proaspătălichid-uncii de apă proaspătă1Oreos dublu umplutsare roz (opțional, necesară numai dacă fumați slănina)sare roz (opțional, necesară numai dacă fumați slănina)9071 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.burtă de porc fără pieleburtă de porc fără piele9071 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.carne de porccarne de porc2link-uricârnați hot link (facem al nostru în casă, dar puteți folosi orice cârnați picant cumpărat de la magazin)cârnați hot link (facem al nostru în casă, dar puteți folosi orice cârnați picant cumpărat de la magazin)0Bucăți de caramele Heath BarSos WorcestershireSos Worcestershire1251 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilmuștar galbenmuștar galben
DificultateExpert
Gata În196 hrs
Porții4
Scor De Sănătate55
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista