Porcini ciuperci curcan cu sos de ciuperci este un fără gluten felul principal. Această rețetă servește 12 și costă 3,16 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 85g de proteine, 43G de grăsime, și un total de 791 calorii. Mergeți la magazin și ridicați crenguțe de pătrunjel, mentă, crenguțe de rozmarin și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pâine de carne de ciuperci Porcini cu sos de ciuperci, Sos De Ciuperci Porcini, și Latkes de ciuperci Porcini cu salată de ciuperci și "cremă"de arpagic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați porcini într-un castron mic; adăugați 1 cană de apă clocotită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Lăsați să stea până se înmoaie, cel puțin 30 de minute și până la 2 ore.
3
Scurgeți ciupercile, rezervând lichidul de înmuiere. Se toacă ciupercile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
4
Transferați jumătate din ciupercile tocate (aproximativ 1/3 cană) într-un castron mic; rezervați pentru sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Se toacă usturoiul fin în procesor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
6
Adăugați untul și următoarele 6 ingrediente, apoi porcini rămași. Se amestecă cu pastă grosieră. Faceți înainte: se poate face cu 2 zile înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
7
Transferați în castron. Acoperiți și răciți separat untul de ciuperci, porcini tocați rezervați și lichidul de ciuperci. True GRIT: când utilizați lichidul de înmuiere porcini, turnați-l încet, astfel încât orice nisip sau sediment din partea de jos să rămână în vas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
8
* Porcini uscați sunt disponibili la supermarketuri, magazine de alimente specializate și piețe italiene.
1
Setați raftul în poziția cea mai joasă în cuptor și preîncălziți la 163°.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Presărați cavitatea principală de curcan cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Toată Turcia
3
Se întinde cu 2 linguri de unt de ciuperci. Începând de la capătul gâtului curcanului, glisați cu atenție mâna între piele și carnea de sân, coapse și tobe superioare pentru a slăbi pielea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De Pui
Ciuperci
Unt
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Toată Turcia
Carne
4
Întindeți untul de ciuperci peste coapse și tobe, apoi peste carnea de sân sub piele. Umpleți cavitatea principală cu crenguțe de ierburi. Legați picioarele împreună pentru a ține forma. Tuck sfaturi aripa sub.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De Pui
Ciuperci
Unt
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Carne
5
Așezați curcanul pe setul de rafturi într-o tigaie mare de prăjire. Frecați în afara curcanului peste tot cu ulei; se presară sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Toată Turcia
Ulei De Gătit
Condimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
6
Se toarnă 2 căni de stoc în tigaie. Prăjiți curcanul până când termometrul introdus în cea mai groasă parte a coapsei înregistrează 74° până la170, aproximativ 3 ore. Înclinați Turcia, astfel încât sucurile din cavitatea principală să intre în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată Turcia
Stoc
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
Tigaie
7
Transferați curcanul pe platou. Cort foarte slab cu folie; lăsați să se odihnească cel puțin 30 de minute (temperatura internă va crește cu 5 până la 10 grade). Tigaie de rezervă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
Tigaie
1
Răzuiți sucurile și bucățile rumenite din tigaia de prăjire rezervată într-o ceașcă mare de măsurare din sticlă. Îndepărtați grăsimea, rezervând 3 linguri.
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De Măsurare
Tigaie De Prăjire
2
Încălziți 3 linguri de grăsime într-o tigaie mare și grea la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Adăugați ciuperci crimini, usturoi și șalotă. Saut până când ciupercile sunt fragede, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Ceapă Eșalotă
Usturoi
4
Transferați ciupercile în castron și puneți-le deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Adăugați vin în tigaie. Se fierbe până se reduce la 1/2 cană, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Adăugați 1/3 cană de ciuperci porcini tocate rezervate, lichid de înmuiere a ciupercilor rezervate (lăsând orice sediment în urmă), 2 căni de stoc și sucuri de tigaie degresate. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura la mediu-scăzut și fierbeți la foc mic pentru a reduce ușor, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Stoc
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Adăugați smântână și ciuperci crimini în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci Crimini
Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
Se amestecă 2 linguri de apă și amidon de porumb într-un castron mic până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De Porumb
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
9
Bateți în sos. Continuați să fierbeți până când se reduce la consistența dorită, amestecând ocazional, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
10
Se amestecă pătrunjelul și menta. Condimentați sosul după gust cu sare și piper.