Porchetta și mămăligă

Porchetta și mămăligă
Nevoie de un hor d ' oeuvre fără gluten și lactate? Porchettan și Polenta ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție conține 245 calorii, 16g de proteine, și 17g de grăsime. Pentru $1.03 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 20. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați coaja de lămâie, umărul de porc, uleiul de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 3 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Porchetta, Porchetta, și Porchetta pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți carnea de porc: la fluture, tăiați mijlocul cărnii de porc cu un cuțit ascuțit, aproximativ două treimi din drum. Deschideți carnea ca o carte și lăsați-o cu un ciocan sau o tigaie grea într-un dreptunghi gros de 1 inch, aproximativ
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
2
8 de 14 inch. Preîncălziți cuptorul la 350 de grade. Condimentează carnea de porc cu aproximativ 1 1/2 lingurițe de sare. Într-un castron mic, amestecați coaja de lămâie, usturoiul, 2 lingurițe semințe de fenicul, salvie, rozmarin și 1 1/2 lingurițe piper. Frecați amestecul pe toată carnea de porc, apoi rulați-l bine și legați-l cu sfoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet, Câteva PumniPesmet, Câteva Pumni
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Stropiți ruloul cu ulei de măsline și frecați peste tot; presărați piper și mai multe semințe de fenicul. (Ruloul poate fi preparat cu până la 3 zile în avans; la frigider până la prăjire.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet, Câteva PumniPesmet, Câteva Pumni
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
4
Așezați ruloul de porc pe un suport într-o tigaie de prăjire superficială. Prăjiți până când un termometru introdus în mijloc înregistrează 180 de grade și carnea de porc este crustă la exterior, aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
5
Lăsați să se odihnească 15 minute înainte de feliere.
6
În timp ce carnea de porc se prăjește, faceți ceapa murată: aduceți oțetul, zahărul, 1/4 linguriță de sare, frunza de dafin, semințele de fenicul și fulgii de ardei roșu la fiert într-o cratiță mică la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Ceapă MuratăCeapă Murată
Pesmet, Câteva PumniPesmet, Câteva Pumni
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
7
Adăugați feliile de ceapă și fierbeți 1 minut, apoi scoateți de pe foc și lăsați ceapa să se răcească în lichid. (Ceapa murată rămasă se va păstra în lichid săptămâni întregi.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1
Așezați o tigaie mare antiaderentă la foc mediu, adăugați uleiul de măsline și prăjiți mămăliga până devine aurie și crocantă, aproximativ 4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Scurgeți pe prosoape de hârtie. Pentru a asambla, aranjați polenta pe un platou sau plăci individuale. Tăiați subțire ruloul de porc, apoi tăiați-l în bucăți de mărimea mușcăturii și grămați-l pe mămăligă. Se acoperă cu ceapă murată și se servește cald sau la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă MuratăCeapă Murată
Carne De PorcCarne De Porc
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
3
Fotografie realizată de Jim Franco
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 15 m.
Porții20
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista