Porchetta și mămăligă

Porchetta și mămăligă
Nevoie de un hor d ' oeuvre fără gluten și lactate? Porchettan și Polenta ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție conține 245 calorii, 16g de proteine, și 17g de grăsime. Pentru $1.03 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 20. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați coaja de lămâie, umărul de porc, uleiul de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 3 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Porchetta, Porchetta, și Porchetta pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți carnea de porc: la fluture, tăiați mijlocul cărnii de porc cu un cuțit ascuțit, aproximativ două treimi din drum. Deschideți carnea ca o carte și lăsați-o cu un ciocan sau o tigaie grea într-un dreptunghi gros de 1 inch, aproximativ
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
2
8 de 14 inch. Preîncălziți cuptorul la 350 de grade. Condimentează carnea de porc cu aproximativ 1 1/2 lingurițe de sare. Într-un castron mic, amestecați coaja de lămâie, usturoiul, 2 lingurițe semințe de fenicul, salvie, rozmarin și 1 1/2 lingurițe piper. Frecați amestecul pe toată carnea de porc, apoi rulați-l bine și legați-l cu sfoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet, Câteva PumniPesmet, Câteva Pumni
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Stropiți ruloul cu ulei de măsline și frecați peste tot; presărați piper și mai multe semințe de fenicul. (Ruloul poate fi preparat cu până la 3 zile în avans; la frigider până la prăjire.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet, Câteva PumniPesmet, Câteva Pumni
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
4
Așezați ruloul de porc pe un suport într-o tigaie de prăjire superficială. Prăjiți până când un termometru introdus în mijloc înregistrează 180 de grade și carnea de porc este crustă la exterior, aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
5
Lăsați să se odihnească 15 minute înainte de feliere.
6
În timp ce carnea de porc se prăjește, faceți ceapa murată: aduceți oțetul, zahărul, 1/4 linguriță de sare, frunza de dafin, semințele de fenicul și fulgii de ardei roșu la fiert într-o cratiță mică la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Ceapă MuratăCeapă Murată
Pesmet, Câteva PumniPesmet, Câteva Pumni
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
7
Adăugați feliile de ceapă și fierbeți 1 minut, apoi scoateți de pe foc și lăsați ceapa să se răcească în lichid. (Ceapa murată rămasă se va păstra în lichid săptămâni întregi.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1
Așezați o tigaie mare antiaderentă la foc mediu, adăugați uleiul de măsline și prăjiți mămăliga până devine aurie și crocantă, aproximativ 4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Scurgeți pe prosoape de hârtie. Pentru a asambla, aranjați polenta pe un platou sau plăci individuale. Tăiați subțire ruloul de porc, apoi tăiați-l în bucăți de mărimea mușcăturii și grămați-l pe mămăligă. Se acoperă cu ceapă murată și se servește cald sau la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă MuratăCeapă Murată
Carne De PorcCarne De Porc
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
3
Fotografie realizată de Jim Franco
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 15 m.
Porții20
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista