Popovers înmuiat în Caramel cu Mousse de ciocolată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Popovers cu caramel cu Mousse de ciocolată. Această rețetă servește 10 și costă 87 de cenți pe porție. O porție conține 372 calorii, 8g de proteine, și 22g de grăsime. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ciocolată dulce-amăruie, ouă, gălbenușuri de ou și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Popovers de cacao cu Mousse de ciocolată și zmeură, Pătrate De Caramel Cu Alune Înmuiate În Ciocolată, și Ciocolată, Caramel Și Pecan Muiată Mere.
Instrucțiuni
Așezați ciocolata șisare într-un castron mare; pus deoparte. Gătiți gălbenușurile de ou, zahărul și 1/2 cană de smântână într-o cratiță medie la foc mediu, amestecând constant, până când sunt suficient de groase pentru a acoperi o lingură, aproximativ 4 minute.
Se toarnă peste ciocolatăamestec și amestec până când ciocolata se topeșteși amestecul este neted.
Folosind un tel, bateți restul de 1/2 cupcream într-un castron până se formează vârfuri moi. Foldîn amestecul de ciocolată răcit; acoperiți șise răcește până la rece, cel puțin 2 ore.
Faceți înainte: Mousse poate fi făcută cu 2 zileînainte. Păstrați la rece.
Preîncălziți cuptorul până la425 circularf. ungeți ușor 10 căni dintr-o formă standard de brioșă de 12 căni sau două tigăi popover de 6 căni.
Bateți ouăle într-un castron mediu pentru a amesteca. Aducețicremă, lapte, sare și piper la foc mic într-o cratiță medie; șoptind constant,adăugați treptat la ouă.
Se amestecă apoi făinăbrânză (nu trebuie să rămână bulgări).
Împărțiți aluatul între brioșele pregătite,umpleți cupele rămase la jumătate cu apă și coaceți 15 minute. Reduceți căldura la 350 F și coaceți până când popovers sunt umflate, maro auriu și cruste, cu 20-25 de minute mai mult.Întoarceți-vă pe un suport de sârmă și lăsați-l să se răcească.
Chiar înainte de servire, tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament și acoperiți ușor cu spray nonstick. Umpleți un castron mare cu apă cu gheață.Aduceți zahărul și 3 linguri de apă la fierbereo cratiță mică la foc mediu-mare,amestecând pentru a dizolva zahărul. Fierbeți, periați dezavantajele cu o perie umedă și învârtiți panocazional, până când amestecul devine chihlimbar adânc.Așezați fundul cratiței în apă cu gheață pentru a opri ușor gătitul și caramelul ferm(acest lucru va face mai ușor să lucrați atunci când scufundați popovers).
Lucrând rapid și cu 1 popover la un moment dat, înmuiați fundul în caramel și așezați,cu partea de caramel în jos, pe foaia de coacere pregătită; lasa sa se raceasca. (Dacă caramelul devine prea tare în timpul scufundării, reîncălziți la căldură medie-scăzută până la o consistență viabilă.)
Odată ce caramelul s-a întărit, amestecați mousse-ulcu o spatulă de cauciuc pentru a slăbi.
Transferto o pungă de patiserie prevăzută cu un vârf de patiserie de 1/4".Lucrând 1 la un moment dat, faceți găuri în vârfurile de popovers cu vârf de patiserie și umpleți popovers cu mousse.