Popovers înmuiat în Caramel cu Mousse de ciocolată

Popovers înmuiat în Caramel cu Mousse de ciocolată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Popovers cu caramel cu Mousse de ciocolată. Această rețetă servește 10 și costă 87 de cenți pe porție. O porție conține 372 calorii, 8g de proteine, și 22g de grăsime. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ciocolată dulce-amăruie, ouă, gălbenușuri de ou și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Popovers de cacao cu Mousse de ciocolată și zmeură, Pătrate De Caramel Cu Alune Înmuiate În Ciocolată, și Ciocolată, Caramel Și Pecan Muiată Mere.

Instrucțiuni

1
Așezați ciocolata șisare într-un castron mare; pus deoparte. Gătiți gălbenușurile de ou, zahărul și 1/2 cană de smântână într-o cratiță medie la foc mediu, amestecând constant, până când sunt suficient de groase pentru a acoperi o lingură, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
CremăCremă
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Se toarnă peste ciocolatăamestec și amestec până când ciocolata se topeșteși amestecul este neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
3
Lasă să se răcească.
4
Folosind un tel, bateți restul de 1/2 cupcream într-un castron până se formează vârfuri moi. Foldîn amestecul de ciocolată răcit; acoperiți șise răcește până la rece, cel puțin 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
5
Faceți înainte: Mousse poate fi făcută cu 2 zileînainte. Păstrați la rece.
1
Preîncălziți cuptorul până la425 circularf. ungeți ușor 10 căni dintr-o formă standard de brioșă de 12 căni sau două tigăi popover de 6 căni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tava Pentru BrioșeTava Pentru Brioșe
CuptorCuptor
2
Bateți ouăle într-un castron mediu pentru a amesteca. Aducețicremă, lapte, sare și piper la foc mic într-o cratiță medie; șoptind constant,adăugați treptat la ouă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
OuăOuă
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BolBol
3
Se amestecă apoi făinăbrânză (nu trebuie să rămână bulgări).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
4
Împărțiți aluatul între brioșele pregătite,umpleți cupele rămase la jumătate cu apă și coaceți 15 minute. Reduceți căldura la 350 F și coaceți până când popovers sunt umflate, maro auriu și cruste, cu 20-25 de minute mai mult.Întoarceți-vă pe un suport de sârmă și lăsați-l să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
5
Chiar înainte de servire, tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament și acoperiți ușor cu spray nonstick. Umpleți un castron mare cu apă cu gheață.Aduceți zahărul și 3 linguri de apă la fierbereo cratiță mică la foc mediu-mare,amestecând pentru a dizolva zahărul. Fierbeți, periați dezavantajele cu o perie umedă și învârtiți panocazional, până când amestecul devine chihlimbar adânc.Așezați fundul cratiței în apă cu gheață pentru a opri ușor gătitul și caramelul ferm(acest lucru va face mai ușor să lucrați atunci când scufundați popovers).
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BolBol
6
Lucrând rapid și cu 1 popover la un moment dat, înmuiați fundul în caramel și așezați,cu partea de caramel în jos, pe foaia de coacere pregătită; lasa sa se raceasca. (Dacă caramelul devine prea tare în timpul scufundării, reîncălziți la căldură medie-scăzută până la o consistență viabilă.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
7
Odată ce caramelul s-a întărit, amestecați mousse-ulcu o spatulă de cauciuc pentru a slăbi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
8
Transferto o pungă de patiserie prevăzută cu un vârf de patiserie de 1/4".Lucrând 1 la un moment dat, faceți găuri în vârfurile de popovers cu vârf de patiserie și umpleți popovers cu mousse.
Echipamente pe care le vei folosi
Sac De PatiserieSac De Patiserie
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista