Popeye Pie

Popeye Pie
Această rețetă servește 2 și costă 3,89 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 34G de proteine, 37g de grăsime, și un total de 843 calorii. Mergeți la magazin și ridicați pecorino fresco, aluat de pizza, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Încercați Kung Pao Popeye (pui Kung Pao făcut cu pepite Popeye), Popeye Tso ' s Chicken (puiul Generalului Tso făcut cu pepite de pui Popeye), și Popeye Porumb pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați piatra de pizza într-un cuptor cu gaz pe raftul din mijloc. Preîncălziți cuptorul la coacere la 500 litri F timp de 30 de minute. Treceți la broil timp de 10 minute și apoi înapoi pentru a coace la 500 buc.F. (pentru o variantă electrică, consultați nota bucătarilor.)
Echipamente pe care le vei folosi
Pizza PiatrăPizza Piatră
CuptorCuptor
2
2 cu aluatul pe coajă, presărați suprafața uniform cu usturoiul. Distribuiți uniform pecorino, Gruyincrumrore și mozzarella peste aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, ScurseCutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
PecorinoPecorino
GruyereGruyere
UsturoiUsturoi
AluatAluat
3
Se presară uniform cu piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
4
3 cu mișcări rapide și sacadate, glisați plăcinta pe piatră.
5
Coaceți timp de 2 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
4 Scoateți suportul parțial din cuptor. Adăugați rapid spanacul în ceea ce va arăta ca o movilă mare (spanacul se va reduce, Movila se aplatizează, așa cum face întotdeauna spanacul când gătește).
Ingrediente de care veți avea nevoie
SpanacSpanac
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Se presară uniform cu sare. Întoarceți plăcinta la cuptor timp de 3 1/2 până la 4 minute într-un cuptor cu gaz (ceva mai lung cu un cuptor electric; Vezi nota bucătarilor), până când crusta este carbonizată în pete, dar nu la fel de profund ca în cazul celorlalte pizza din această carte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
5 folosind coaja, transferați pizza într-o tavă sau un platou de servire.
9
Stropiți uniform cu ulei. Feliați și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
1
Variația Electrică
2
Mulți dintre voi vor lucra cu un cuptor electric, o experiență ușor diferită de gaz. Elementele celor electrice sunt, în general, concepute pentru a se opri atunci când cuptorul atinge 500 de metri cubi F sau 550 de metri cubi F și ușa este închisă—chiar dacă broilerul face încălzirea și nu elementul de coacere. Când înțelegeți complet Cum îmi folosesc broilerul cu gaz continuu pentru a forța Piatra mai fierbinte la suprafață și, de asemenea, pentru a găti pizza (ușa închisă), astfel încât crusta să se caracterizeze corect și toppingurile să se gătească rapid, funcția de oprire a electricului vă poate lovi ca o problemă potențială. Este ușor de rezolvat. Datorită în mare parte eforturilor neobosite ale Amandei, testerul nostru de rețete (care, de asemenea, în timp ce gătea fiecare pizza din carte, a conceput câteva dintre strategiile de servire care urmează), ne-am dat seama cum să depășim această umflătură din drum. Este o chestiune relativ simplă, care necesită unele ajustări în calendarul și procedura.Cu cuptoarele electrice care se opresc la 500 de metri cubi F sau cam asa ceva, așezați piatra pe un suport la aproximativ 4 inci de elementul de încălzire superior (nu cei 8 inci solicitați cu gaz) și preîncălziți, la coacere, la 500 de metri cubi F pentru cele 30 de minute obișnuite. Apoi, pentru a crește căldura pietrei fără ca elementele cuptorului să se închidă, deschideți ușa cuptorului câțiva centimetri și lăsați-o întredeschisă timp de aproximativ 30 de secunde. O parte din căldura ambientală va scăpa, dar piatra va rămâne la fel de fierbinte. Acum închideți ușa cuptorului și treceți la fiert timp de 10 minute pentru a încălzi suprafața la maxim. Deschideți ușa și glisați pizza pentru a fierbe. Deoarece piatra este atât de aproape de element, poate fi necesar să scoateți raftul câțiva centimetri pentru a obține plăcinta centrată pe piatră; faceți-o repede și nu vă faceți griji că pierdeți prea multă căldură. Cu ușa închisă, fierbeți timp de aproximativ 2 minute mai mult decât este specificat pentru gaz—până când crusta este carbonizată în mod adecvat, dar nu arsă și toppingurile clocotesc. Amintiți-vă, este indicii vizuale care contează cel mai mult. Verificați de câteva ori; pizza se va găti rapid. Broilerul, în testarea noastră, a rămas de fapt pe întreaga perioadă de gătit folosind această metodă, iar plăcintele s-au dovedit perfect.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
3
Retipărit din Pizza mea de Jim Lahey cu Rick Flaste. Drepturi de autor 201
4
Fotografii Copyright 2012 de Squire Fox. Publicat de Clarkson Potter / Publishers, o divizie a Random House, Inc. JIM Lahey a studiat sculptura înainte de a învăța arta coacerii pâinii de la brutarii din Italia. În New York, a deschis Strada Sullivan
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
5
Brutărie în 1994 și Co., un restaurant de pizza, în 200
6
Strada Sullivan
7
Brutăria a fost numită una dintre primele 10 Cele mai bune pâine
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate23
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista