Poloneză Bile De Carne
Bilele de carne poloneze ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 16 porții cu 403 calorii, 31g de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Pentru $1.62 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de sare, ceapă, biscuiți sărați și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Cu o lingură scor de 49%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Cele Mai Suculente Bile De Carne Vreodată, Spaghete și bile fără carne, și Vinete"carne" bile pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Se amestecă ceapa și țelina împreună în fundul unei tigaie mare.
Într-un castron mare, amestecați bine vițelul și carnea de porc cu mâinile; se amestecă ușor în cremă de supă de ciuperci, firimituri de cracker, pesmet, lapte evaporat, ouă, sare, maghiran, fulgi de ceapă și piper până se combină bine. Formați amestecul în bile de carne, scufundându-vă mâinile în apă între realizarea bilelor.
Așezați ușor bilele de carne în tigaia de prăjire deasupra cepei și țelinei; acoperiți tigaia cu folie.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 1 oră și îndepărtați folia. Separați cu grijă bilele de carne acolo unde s-au lipit și readuceți tigaia la cuptor până când bilele de carne se rumenesc, întorcând la fiecare 15 minute, 30 până la 45 de minute suplimentare.