O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 219 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $2.76 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Mergeți la magazin și ridicați ceapa maui, sare, pește de calitate sashimi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este bun. Încercați Halibut La Grătar Poisson Cru, Poisson Cru cu lapte de cocos și var, și Franceză într-o clipă: Bernadette ' s Poisson, la Cr, la pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Puneți peștele cubat într-un castron și amestecați-l cu sucul de lămâie. Marinați-l timp de aproximativ 5 minute. Acesta este tot" gătitul " de care va avea nevoie peștele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Pește
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Se toarnă toate, cu excepția a aproximativ 2 linguri de suc de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
3
Adăugați ceapa, ardeiul gras, roșiile, castraveții și laptele de cocos în castron. Sare dupa gust si garnisiti cu ceapa verde.