Poblano Mexican, spanac și fasole neagră "Lasagne" cu brânză de capră

Poblano Mexican, spanac și fasole neagră
Rețeta Mexican Poblano, spanac și fasole neagră "Lasagne" cu brânză de capră este gata în aproximativ 25 de ore și este cu siguranță un remarcabil fără gluten și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Acest fel principal are 589 calorii, 23g de proteine, și 39G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru $6.18 pe portie, această rețetă acoperă 48% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Dacă aveți la îndemână smântână grea, căței de usturoi, tortilla de porumb și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma crema grea, puteți urma acest fel principal cu Viscole de casă cu ouă de unt de arahide ale lui Reese ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este super. Încercați Pizza mexicană cu fasole neagră și spanac, Coaceți oul Mexican cu spanac, fasole neagră și brânză, și Quesadilla Cu Mango, Fasole Neagră Și Brânză De Capră pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați 4 ardei iute pe laturile lor pe rafturi de arzătoare cu gaz și aprindeți flăcările în sus. Prăjiți ardeii iute, întorcându-se cu clești, până când pielea este înnegrită și ardeii iute sunt fragede, 4 până la 6 minute. (Sau fierbeți toate cele 12 ardei iute pe raftul unei tigaie pentru pui la aproximativ 2 inci de căldură, întorcându-se, până când pielea este înnegrită, 8 până la 10 minute.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Pentru PuiTigaie Pentru Pui
CleșteClește
2
Transferați imediat într-un castron mare și acoperiți cu folie de plastic. Prăjiți restul de 8 ardei iute în același mod, apoi lăsați să stea 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
BolBol
3
Când este suficient de rece pentru a fi manipulat, curățați ardeii iute, apoi deschideți plat și aruncați semințele și tulpinile, ștergând cu prosoape de hârtie sau scufundând scurt într-un castron cu apă, dacă este necesar, pentru a îndepărta semințele. Dacă ardeii iute au un gust foarte picant, tăiați coastele cu foarfeca pentru a le face mai blânde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
SemințeSemințe
ApăApă
CoasteCoaste
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
Foarfece De BucătărieFoarfece De Bucătărie
BolBol
1
Roșii pur și simplu cu suc, usturoi, cilantro, zahăr și sare într-un blender.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii în SucRoșii în Suc
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
UsturoiUsturoi
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Încălziți uleiul într-o tigaie antiaderentă de 10 inci la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi adăugați sos (aveți grijă să stropiți) și fierbeți, amestecând, până se îngroașă și se reduce la aproximativ 1 cană, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
1
Se fierbe ușor crema, cu epazot dacă se folosește, într-o cratiță mică și grea, acoperită, 10 minute. Dacă utilizați epazot, turnați smântână printr-o sită cu ochiuri fine într-un castron, apăsând și aruncând epazotul. Întoarceți crema în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
EpazotEpazot
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
SitaSita
BolBol
TigaieTigaie
2
Se amestecă brânza de capră și sarea și se încălzește la foc mic, amestecând până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CaprăBrânză De Capră
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
1
Albiți spanacul în loturi într-o oală mare cu apă sărată clocotită1 minut, transferându-se cu o lingură pliată într-un castron mare cu apă rece pentru a se răci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SpanacSpanac
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
BolBol
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Se scurge într-o strecurătoare, apăsând pe spanac cu spatele unei linguri pentru a îndepărta excesul de apă, apoi se toacă grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SpanacSpanac
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
3
Încălziți uleiul în tigaie antiaderentă curățată la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi saut spanac și stafide, amestecând, 2 minute. Se amestecă sarea și se transferă umplutura pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StafideStafide
SpanacSpanac
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
1
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Încălziți uleiul într-o tigaie antiaderentă curățată la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi prăjiți tortilla 2 jumătăți la un moment dat, întorcându-se o dată, până când este doar crocant, aproximativ 1 minut în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele De Pui Vegetariene CongelateChiftele De Pui Vegetariene Congelate
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Transferați tortilla pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele De Pui Vegetariene CongelateChiftele De Pui Vegetariene Congelate
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
4
Întindeți 1/4 cană de sos de roșii pe fundul caserolei. Aranjați jumătate de tortilla deasupra, apoi întindeți încă 1/4 cană de sos de roșii deasupra și presărați uniform cu fasole neagră. Aranjați 4 poblanos plat peste fasole neagră pentru a acoperi, apoi întindeți jumătate de umplutură de spanac uniform peste ardei iute și stropiți cu 1/4 cană de sos de brânză de capră. Faceți un alt strat cu 4 ardei iute, umplutura de spanac rămasă și încă 1/4 cană de sos de brânză de capră, apoi acoperiți cu 4 ardei iute rămași.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Sos De RoșiiSos De Roșii
Fasole NeagrăFasole Neagră
Chiftele De Pui Vegetariene CongelateChiftele De Pui Vegetariene Congelate
Piper PoblanoPiper Poblano
SpanacSpanac
Ardei IuteArdei Iute
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De MâncareCaserola Fel De Mâncare
5
Acoperiți ardeii iute cu sosul de roșii rămas, întinzându-se uniform, apoi acoperiți cu tortilele rămase. Acoperiți tortilele cu sosul de brânză de capră rămas, răspândind uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De BrânzăSos De Brânză
Sos De RoșiiSos De Roșii
Chiftele De Pui Vegetariene CongelateChiftele De Pui Vegetariene Congelate
Ardei IuteArdei Iute
6
Coaceți lasagna, acoperită cu folie, în mijlocul cuptorului până la barbotare și încălzită, 25 până la 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
7
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
8
Îndepărtați folia și fierbeți aproximativ 3 inci de la căldură până când partea superioară clocotește și începe să se rumenească, aproximativ 2 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
9
* Disponibil la piețele Latino și bucătărie / piață (888-468-443
1
* Ardeii iute pot fi prăjiți și curățați cu 1 zi înainte și răciți, acoperiți. * Sosul de roșii, sosul de brânză de capră și umplutura de spanac pot fi făcute cu 1 zi înainte și răcite separat, acoperite. Reîncălziți sosul de brânză de capră înainte de a continua. * Lasagna poate fi asamblată (dar nu coaptă) cu 1 oră înainte și păstrată, acoperită, la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De BrânzăSos De Brânză
Sos De RoșiiSos De Roșii
SpanacSpanac
Ardei IuteArdei Iute
DificultateExpert
Gata În25 hrs
Porții6
Scor De Sănătate100
Revista