Plăcintă Ușoară Cu Unt De Arahide
O porție conține 437 calorii, 10g de proteine, și 22g de grăsime. Dacă 83 cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., ușor de unt de arahide Cookie Fudge Pie ar putea fi un uimitor fără gluten rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 10. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți lapte, topping cu bici rece, budincă instant cu aromă de ciocolată jell-O și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Încercați Rapid + Ușor Fulgi De Ovăz Ciocolată Chip Cookie Unt De Arahide Fudge Parfaits, Plăcintă cu înghețată cu unt de arahide fără lactate cu crustă de biscuiți cu ciocolată, și Borcane ușoare de plăcintă cu unt de arahide fără coacere și un cadou pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.
Pulverizați placa de plăcintă de 9 inci cu spray de gătit.
Se amestecă primele 3 ingrediente până se amestecă; apăsați pe partea de jos și în sus a plăcii de plăcintă. Utilizați spatele furcii pentru a face designul trapei încrucișate în jurul marginii.
Coaceți 14 până la 15 min. sau până se rumenesc. Mișto.
Cuptor cu microunde 4 oz. ciocolată, marshmallows și 1/4 cană de lapte în castron cu microunde la 1 min. sau până când ciocolata și marshmallows sunt topite și amestecul este bine amestecat când este agitat.
Se toarnă în crustă. La frigider 10 min.
Bateți amestecul de budincă și laptele rămas cu biciul 2 min. Se amestecă în 1 cană bici rece; lingură în crustă. Acoperiți cu biciul rece rămas. Dați la frigider 2 ore sau până când este ferm.
Între timp, radeți suficient din ciocolata rămasă pentru a măsura 1 linguriță.; rezervă pentru garnitură. Desenați 8 Stele (lățime de 2 inci) pe hârtie; așezați sub foaie de hârtie cerată pe foaie de copt. Topiți ciocolata rămasă conform instrucțiunilor de pe ambalaj; lingură într-o pungă mică de plastic resigilabilă. Apăsați excesul de aer din sac; sigilați sacul.
Tăiați o bucată de 1/8 inch dintr-un colț inferior al sacului. Utilizați pentru a țeava ciocolata în jurul contururilor, apoi pe centrele de stele; se presară cu 2 lingurițe. nuci. Dați la frigider până când este gata de utilizare.
Garnisiți plăcinta cu stele de ciocolată, ciocolată rasă și nuci rămase chiar înainte de servire.